Folosind puterea AI-ului (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială), chatbot-ul Phind este un asistent grozav pentru programatori

duminică, martie 31, 2024 17:33
Posted in category IT

PhindSe pare că s-au dus vremurile în care, dacă aveai nevoie de nişte informaţii, pierdeai zeci de minute, chiar ore, căutând ceea ce te interesa. Dacă eşti programator începător sau chiar avansat şi doreşti răspunsuri la întrebări legate de scrierea şi depanarea codurile, în diverse limbaje de programare, a apărut asistentul care se descurcă de minune în domeniul programării. Se numeşte Phind şi este un chatbot datat cu inteligenţă artificială, care înţelege dorinţele tale, chiar dacă sunt formulate vag sau imprecis.

Un asistent de codare precum Phind, cu o interfaţă minimalistă, poate descrie noţiuni teoretice, poate explica sintaxa unui limbaj de programare sau poate compune fragmente de cod. Toate într-o manieră corectă, fără greşeli sau alte scăpări.

Aşadar, AI-ul (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) merge mai departe, pe un drum despre care nu ştim unde duce, dar un lucru e cert: realitatea concretă pare să se întrepătrundă din ce în ce mai mult cu o realitate virtuală, modelată de inteligenţa artificială şi nu numai.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu