Google Pixel 7: tot ce știm până acum

joi, martie 17, 2022 16:24
Posted in category IT

Google Pixel 7
Google Pixel 7 este considerat de către utilizatori cel mai bun telefon Android de până acum. Dar în acest an, 2022, Google va lansa pe piaţă următoarele modele smartphone: Pixel 7 și Pixel 7 Pro.

Informaţiile apărute până acum sugerează că Pixel 7 este o actualizare iterativă, cu îmbunătățiri mici, dar semnificative, la cameră, procesor și în alte locuri. Iată tot ce știm despre Google Pixel 7 astăzi.

Detalii generale: data lansării și prețul

Programul de lansare a Google Pixel s-a schimbat puțin în ultimii ani. Dar dacă Google rămâne cu calendarul de anul trecut, ceea ce pare să fie cazul, Pixel 7 și Pixel 7 Pro ar trebui să fie lansat în octombrie 2022, alături de primul Pixel pliabil. Aceste dispozitive vor fi precedate de Pixel 6a, care va fi lansat în august sau septembrie.

Instabilitatea globală ar putea afecta prețul Pixel 7. Dar ne așteptăm ca brand-ul Google să rămână cu strategia de prețuri incredibil de reușită pentru Pixel 6. Dacă va fi aşa, Pixel 7 și Pixel 7 Pro vor începe de la 600 USD, respectiv 900 USD.

Design: Google recreează atmosfera „Robocop”

Scurgerile de informaţii și zvonurile sugerează că Google va reutiliza design-ul Pixel 6 pentru Pixel 7. Acest design este definit de un afișaj mare, o schemă de culori în două tonuri și un senzor de amprentă sub ecran.

Dar Pixel 7 poate recrea o atmosferă Robocop mai puternică decât telefonul de anul trecut, printr-o matrice cu trei camere cu obiective mai mari și mai puternice. Și, spre deosebire de Pixel 6, viitorul Pixel 7 ar putea imita Samsung-ul și să folosească un afișaj curbat.

Alte modificări de design ar putea include o cameră selfie sub afișaj, deși, desigur, este încă prea devreme pentru a spune exact cum arată Pixel 7. Rețineți că Google mai are o jumătate de an pentru a dezvolta acest telefon; chiar dacă informaţiile de azi sunt exacte, ele nu pot lua în considerare modificările de design de ultimă oră făcute de Google.

Spec Talk: o nouă generație de Tensor

Se pare că Pixel 7 și 7 Pro vor debuta alături de un nou procesor Tensor din a doua generație. Ne așteptăm ca noul Tensor să îmbunătățească procesarea AI, care pare să fie în centrul atenției Google. Într-un sens practic, noul cip ar trebui să îmbunătățească funcții precum Live Translate și să conducă la o calitate mai bună a camerei.

Valorile de referință pentru acest procesor încă nu se ştiu, dar Tensorul original a fost comparabil cu un procesor Snapdragon 888, așa că Tensorul din a doua generație este probabil similar cu modelul emblematic Snapdragon 8 Gen 1 din acest an.

În plus, se pare că Pixel 7 va folosi un Samsung Exynos Modem 5300 pentru rețea, Bluetooth și Wi-Fi. Detaliile despre acest nou modem sunt inexistente, deși probabil oferă aceleași capacități mmWave 5G, Wi-Fi 6e și Bluetooth 5.2 pe care le-am văzut la Pixel 6 (cu puțin mai multă eficiență energetică, desigur).

Pixel 7 se va lansa probabil cu Android 13. Asta presupunând că actualizarea Android se lansează la timp în acest an, desigur.

Alte specificații Pixel 7, cum ar fi RAM sau capacitatea de stocare, sunt încă necunoscute.

Camerele: din ce în ce mai mari

După cum am menționat mai devreme, Google va reutiliza design-ul camerei „vizier” în Pixel 7. În timp ce Pixel 6 avea doar două camere din spate, Pixel 7 putea avea trei: un obiectiv lat, o cameră ultra-largă și un teleobiectiv.

Specificațiile detaliate ale camerei sunt încă un mister. Google tinde să-și refolosească camerele, așa că există o șansă decentă ca Pixel 7 să aibă aceeași cameră principală de 50MP ca și Pixel 6. Dar informaţiile de la OnLeaks, care se bazează de obicei pe surse interne, arată vorbesc de o cameră mult mai mare decât anul trecut.

În plus, un brevet descoperit de LetsGoDigital sugerează că Pixel 7 va folosi o cameră selfie sub afișaj. Sperăm că această informație este incorectă. Fiecare cameră de sub afișaj pe care am încercat-o, inclusiv cea din Galaxy Fold 3 de la Samsung, nu funcţionează cine ştie ce.

Repet, ne așteptăm ca Google să lanseze Pixel 7 și Pixel 7 Pro în octombrie 2022, alături de primul Pixel pliabil. Preţurile dispozitivelor vor pleca, probabil, de la 600 USD, respectiv 900 USD.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu