Google pregăteşte Pixel 7, smartphone-ul cu procesor Tensor din generaţia a doua

marți, februarie 22, 2022 19:19
Posted in category IT

Google Tensor
În timp ce se luptă să rezolve toate erorile din smartphone-ul său Pixel 6, Google jonglează cu o serie de lansări viitoare de smartphone-uri, inclusiv Pixel 6a, Pixel Notepad pliabil și, evident, Pixel 7. O nouă scurgere informaţii oferă primele detalii concrete pe Pixel 7 și Pixel 7 Pro, plus numele de cod ale dispozitivelor.

La scurt timp după ce Google a lansat Android 13 Dev Preview, entuziaștii și jurnaliștii au început să exploreze sistemul de operare pentru informații despre telefoanele Google. Cstark27 a găsit referințe la procesorul Google Tensor din a doua generație, numărul de model GS201, în sistemul de operare. Se pare că acest cip va alimenta Pixel 7 și 7 Pro, dar nu și viitoarele dispozitive 6a și Notebook.

În plus, codul Android 13 leagă procesorul Tensor de a doua generație de un modem cu numărul de model „g5300b”. Acesta pare a fi un modem Samsung neanunțat; probabil numit Exynos Modem 5300. (Modemul Pixel 6, numit Exynos Modem 5123, folosește numărul de model „g5123b.”)

Cei de la 9to5Google au descoperit, de asemenea, două nume de cod ale dispozitivului ce foloseşte Android 13 Dev Preview: „Gheetah” și „Panther”. Aceste nume se referă probabil la Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Merită remarcat faptul că toate telefoanele din seria Pixel 6, inclusiv viitorul pliabil (numit intern Pipit), au nume de cod bazate pe păsări.

O parte a codului Android 13 face referire la un dispozitiv cu numele de cod „Ravenclaw”. Nu știm nimic despre acest dispozitiv, deși este interesant, numele său de cod „Ravenclaw” combină atât limbajul păsărilor, cât și al peștilor. Poate că „Ravenclaw” este un dispozitiv pentru testare internă, cum ar fi un Pixel 6 care a fost modificat pentru a utiliza un cip Tensor din a doua generație.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu