PNL, primul partid din România

vineri, iunie 10, 2016 16:28
Posted in category PeNaLii

Crin AntonescuCine credeți că acuză PNL-ul de blat cu PSD-ul la alegerile locale din 2016? Nimeni altul decât Crin “Căcărău” Antonescu, cel care a adus mafia PSD-istă la guvernare, cel mai chiulangiu parlamentar în 2015 (și nu numai), cel mai prost student la istorie din anii 1980 ai secolului trecut (fiind repetent), cel mai chiulangiu dintre profesorii de istorie din Școala Generală unde a ajuns să predea viitorul Președinte interimar al României, la absolvire având o medie a notelor foarte mică, de-a ajuns profesor în ultimul cătun din România.

Căcărău este, însă, invitat periodic la (i)Realitatea TV să-și dea cu părerea (barbologie la greu, cum ar veni). Ar fi amuzantă, dacă nu ar fi ridicolă, prezentarea lui Rareș Bogdan, atunci când vine vorba de Crin Antonescu. Nici dacă ar veni Ștefan cel Mare în emisiune nu ar beneficia de atâtea limbi în fund. Și când te gândești că acest Antonescu este o nulitate absolută, un nimeni în domeniul său, un nimeni în politică etc. Să-mi spună cineva o singura inițiativă a acestui chiulangiu, inițiativă care a mișcat cu un milimetru România spre bine. Nimic, doar gargară ieftină. Dincolo de păcatele sale, Klaus Iohannis este net superior lui Antonescu. Măcar nu are gargara de rahat a acestui Căcărău.

PNL, primul partid din Romania

Partidul Naţional Liberal (PNL) a fost:

  1. Primul dintre partidele istorice care s-a asociat cu partidul lui Ion Iliescu, intrând la guvernare cu aripa tânără până în 1991 şi cu aripa Quintus până în ’92.
  2. Primul dintre partidele istorice care n-a intrat în Parlament la alegerile din 1992.
  3. Primul partid din România care l-a propus pe Regele Mihai candidat la preşedenţie.
  4. Primul partid de dreapta care a colaborat cu PSD după 2004.
  5. Primul partid liberal care a reuşit să creeze mai multe locuri de muncă la stat decât în mediul privat.

(După o idee din „Academia Caţevencu”)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu