Lingăii şi pupincuriştii mafiotului puşcăriaş Adrian Năstase

vineri, mai 12, 2023 19:47

Adrian Nastase si Vladimir PutinÎntr-o Românie unde ziariştii erau ucişi, bătuţi, târâţi prin tribunale, ameninţaţi, şantajaţi sau cumpăraţi,

într-o Românie unde se privatiza (citeşte “fura”) de către mafia PSD-istă marile combinate moştenite din comunism,

într-o Românie unde baronii ciumei roşii furau tot, judeţele fiind moşiile lor populate se sclavi votanţi,

într-o Românie unde nimeni nu îndrăznea să critice politica mai mult decât criminală a PSD,

într-o Românie unde salariul mediu era 200 de dolari (2003-2004),

într-o Românie unde mafiotul Adrian Năstase, cel mai corupt premier din istoria României, lua şpăgi cu nemiluita şi 10% din toate şpăgile încasate de angajaţii guvernului său,

într-o Românie unde domnea teama, frica şi teroarea roşie,

într-o Românie unde presa era la şliţul baronilor PSD,

într-o Românie unde era preşedinte criminalul KGB-ist Ion Iliescu,

într-o Românie a întunericului, minciunii, hoţiei şi teroarei PSD-iste,

în această Românie nemembră UE, dar stăpânită şi furată de mafia PSD,

ei bine, într-o astfel de Românie, se întâmplau cele povestite mai jos într-una dintre cele 3 (trei) publicaţii care mai respirau aerul libertăţii în 2004.

Bătaia pe ciolan şi os, faza pe dos

Pentru amatorii de senzaţii tari la stomac, revenim cu informaţii hot cu miros de hoit de pe www.adriannastase.ro. Aici, zeci de oameni ai muncii din showbiz au pus limbă de la limbă şi l-au atacat pe Adrian Năstase din spate cu o salbă de aprecieri. Nu v-am mai cerut niciodată asta, însă acum credem că e cazul să vă prevenim: nu citiţi rândurile care urmează decât dacă aveţi o pungă la îndemână.

Mirela şi Cornel Fugaru
„O vorbă înţeleaptă spune că familia ţi-o dă Dumnezeu, dar prietenii ţi-i alegi. La fel şi conducătorii. Ne leagă mulţi ani de prietenie în care ne-ai câştigat respectul, încrederea şi iubirea.
Te-am urmărit cu admiraţie şi bucurie cum ţi-ai valorificat educaţia şi bunul simţ, erudiţia, diplomaţia înnăscută, înclinaţia spre tot ce înseamnă cultură şi frumos, vocaţia europeană, devenind în timp omul politic de azi, inteligent, rafinat, integru şi devotat intereselor României, pe care le-ai pus mai presus de orice.
Pentru viitorul copiilor noştri, pentru speranţa în mai binele acestei ţări, pentru tot efortul pe care-l faci pentru a ne recâştiga mândria de a fi români într-o Europă unită, pentru preşedintele minunat şi demn care ştim că poţi fi, îţi suntem şi îţi vom fi mereu alături, necondiţionat.
Cândva am scris un cântec ce a devenit şlagăr: Am ales nemărginirea. Astăzi spunem: Am ales Adrian Năstase!.

Maria Dragomiroiu
„Gânduri sincere pentru domnul Adrian Năstase şi să dea Dumnezeu ca prin ceea ce veţi face ca, sper, preşedinte al ţării noastre minunate, ca să revină Micul Paris al românilor.” (Nota redacţiei: nu am intervenit asupra greşelilor gramaticale şi nici asupra erorilor de judecată pentru a nu văduvi cu nimic tonul cordial, prietenesc şi agramat în care este îmbrăţişat Adrian Năstase.)

Florina Cercel
„Inteligent, rafinat, cultivat, blând, tânăr, frumos, plin de energie, iubitor de artă şi cultură, iubitor de ţară, domnul Adrian Năstase dezvoltă toate calităţile necesare preşedintelui României în anul 2004. Sunt convinsă că va reuşi!”

Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu
„Fiind „egoist” de felul meu, vă doresc din suflet să aveţi succes pentru că vreau să-mi meargă bine mie şi celor dragi. Ca ardelean şi greco-catolic şi membru AFDPR = Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici din România (Nota redacţiei. Avem şi noi o întrebare: domnul Hossu a intrat în AFDPR în calitate de fost sef de şantier prin filmele comuniste? Deci în filmele alea era vorba de şantierul de la Canal?) am simţit concret ce înseamnă „libertate” şi senzaţia de ocrotire atât de necesară activităţii de pe tărâm spiritual. Speranţele mele se leagă cert de continuitatea dumneavoastră de a fi omul potrivit la locul potrivit.
Vă ţin pumnii şi vă afc lobby şi sunt sigur că veţi câştiga! Şi asta pentru că sunt un mare „egoist”! În limbajul actorilor, vă urez multă baftă şi forţă de muncă.”

Monica Anghel
„Sunt mult prea multe cuvinte de spus, mult prea multe realizări pe care trebuie să le luăm în seamă şi cred că nu mi-ar ajunge această carte să le pot scrie pe toate. Sunt Monica Anghel şi spun simplu că sunt alături de familia PREŞEDINTELUI Adrian Năstase!”

Gabriel Cotabiţă
„Partea cea mai grea este începutul! Formula de adresare! Nu am avut ocazia să petrecem prea mult timp împreună pentru a vă putea apela ca prieten, deşi în interiorul meu aşa vă simt, dar nici nu pot folosi adresarea oficială pentru că ar crea o distanţă sufletească pe care nu vreau să o las să se înţeleagă! Ceea ce aş vrea să vă spun este că, totuşi componenţa artistică, deci sentimentală, îşi va pune amprenta. Cred cu sinceritate cş dumneavoastră sunteţi persoana care TREBUIE să reprezinte imaginea României în secolul XXI!
Cu dumneavoastră preşedinte, eu, ca român, voi fi mândru că sunt român şi trebuie să recunosc că îmi doresc cu tărie acest lucru! Iar dacă vreodată veţi avea nevoie de o seară liniştită cu un prieten devotat, cu care să ascultaţi ceva muzică bună şi să discutaţi câte în lună şi în stele, să ştiţi că sunt disponibil.”

Andrei (bineînţeles) Duban
„Fie ca următorii ani sub mandatul dumneavoastră, să nu mai joace nimeni la LOTO, din cauza (corect: „datorită” – n.m.) bunăstării tuturor!!! Aveţi încredere în tinerii actori, pentru că vom duce mai departe ştafeta cu demnitate!”

Informaţii preluate din „Academia Caţavencu” nr. 678/2004.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu