Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XII)

sâmbătă, mai 8, 2021 12:52
Posted in category Mass-media

Valer Dorneanu, omul mafiei PSDÎn China, un cântăreţ în vârstă de 26 de ani, autoproclamat ca fiind omul cel mai păros din lume, a trebuit să-şi taie părul din urechi. Operaţia, căci tuns nu poate fi numit, a fost făcută de un centru special de tratament cu laser. Deşi la început omul nu a fost în totalitate de acord, intervenţia a fost necesară deoarece el începea să aibă deja probleme cu auzul şi cu creierul! Şi în România avem un recordman de-ăsta! E, poate, cel mai arogant om din lume (este vorba de mafiotul PSD-ist Adrian Năstase, pe vremea când era premierul României, instaurând în această ţară o adevărată dictatură; nu era criticat de nimeni, iar puţinii ziarişti care îndrăzneau să-l critice erau târâţi prin tribunale, şantajaţi, bătuţi sau ucişi – n.m.). Dar, chiar la insistenţele colegilor de partid, nu vrea să mai taie din aroganţă, deşi ştie foarte bine că dăunează imaginii. Şi că din cauza ei nu mai aude bine – de fapt, aude doar ce-i convine.

Un partid politic din Olanda vrea să scoată în afara legii linsul degetelor de la picioare nesolicitat. Păi, dacă se dă o lege din asta şi în România, împotriva linsului şi a lingăilor, se prăbuşeşte viaţa politică şi socială. Dar nu cred că parlamentarii noştri ar fi în stare să interzică nici măcar pupatul în cur nesolicitat.

O firmă de articole sportive a inventat un “adidas” care creşte o dată cu copilul. De ce nu se inventează oare şi Audi sau Ferarri, de pildă, o maşină care să crească o dată cu copilul de bani gata, de la fiu de milionar la fiu de miliardar?

În India, o şcoală de fete a fost închisă după ce mai multe eleve au început să se poarte ca pisicile. După o serie de leşinături, şapte fete s-au purtat întocmai ca felinele, mârâind şi zgâriind. Tinerele sunt puse să recite din hindu şi să treacă prin ritualuri ale focului. Se pare că, din motive necunoscute, un spirit rău a intrat în ele şi le-a manipulat. Acest spirit rău, se pare, se numeşte uneori, în unele societăţi, “tulburări grave de comportament”. (“Academia Caţavencu”, nr. 661/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu