Lumea în anii 2000, când unii dintre noi nu mai eram copii, ci furaţi de PSD-işti (XIII)

miercuri, iulie 7, 2021 16:42
Posted in category Mass-media

KGB-istul dictator si criminal Vladimir PutinPe 13 august 2004, în 13 state ale lumii, s-a sărbătorit, potrivit unei iniţiative a Marii Britanii, Ziua Internaţională a Stângacilor. În România nu s-a ţinut sărbătoarea din cauza unei înţelegeri stângace a lucrurilor!

Păpuşa Barbie era în 2004 candidata la preşedinţia SUA a unei formaţiuni fictive, Partidul Fetelor. Ea şi-a prezentat, într-un magazin de jucării din New York, platforma politică. Evident că era vorba de o platformă roz, cu volănaşe şi buline!

Guvernatorul statului New Jersey anunţa în 2004 că va demisiona din cauză că şi-a înşelat soţia cu un alt bărbat şi că, în sinea sa, se consideră homosexual. Repetăm, pentru opinia publică românească uşor de înşelat cu aparenţe: dragi compatrioţi români care sunteţi duşi de nas, politicianul homosexual cu pricina era însurat (cu o femeie) şi avea şi doi copii. Deci, se poate!

Uneori e nasol să ai noroc la loterie. Probabil că deja vă este cunoscut cazul britanicului condamnat pe viaţă care a câştigat şapte milioane de lire cu un bilet de loterie cumpărat pe când se afla într-o învoire. De ce e nasol? Fiindcă autorităţile au decis să înăsprească regimul penitenciar al câştigătorului pentru că, acum, are şapte miloane de motive să evadeze!

În 2004, în Salvador exista o casă prin care trece frontiera şi bucătăria ei se află în Honduras. În schimb, în Honduras exista o casă prin care trece frontiera şi dormitorul ei e în Salvador. Familia respectivă, din casa respectivă, mănâncă într-o ţară şi-şi face digestia în alta. Din păcate pentru această familie, sărăcia din zonă e atât de mare încât, uneori, membrii ei nici nu au după ce bea apă, aşa că nu mai trec graniţa până în bucătărie, suferă de foame în exil! (“Academia Caţavencu”, nr. 662/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu