Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României

joi, noiembrie 28, 2013 20:15

Victor PontaÎnstrăinarea pavilionului românesc – un tun de cel puțin un miliard de euro anual

Rezum ceea ce am spus în privința pavilionului românesc:

România este singura țară din Europa care și-a concesionat pavilionul național. Pe 12 septembrie 2012 (în guvernarea Ponta deci) a dat dreptul unei firme private din Cipru (Ilvana Holdings) să poată înscrie sub drapel românesc nave din întreaga lume, contra unei sume modice, de 1.000 de euro, dar, atenție, statul român va încasa această sumă modică doar după ce vor fi înscrise 200 de astfel de nave. În genere, pentru o astfel de înscriere se plătesc sume între 6.000 și 40.000 de euro. Deci statul român ar putea pierde în medie cinci milioane de euro numai la aceste 200 de nave. Închid rezumatul.

Lăsăm de o parte faptul că Autoritatea Navală Română a înstrăinat un drept suveran al statului român ca să vedeți cine vrea să profite de această ilegalitate. Firma din Cipru are reprezentanță în Germania (RIFA Holdings – adică Romanian International Flag Administration). Guvernul României a știut că în spatele off-shore-ului din Cipru este un grup de oameni de afaceri germani, avem dovezi în acest sens și le vom prezenta în numărul viitor. Germania a făcut presiuni pentru ca România să-și înstrăineze pavilionul național și, de asemenea, Guvernul României a știut de ce vrea Germania acest lucru. Într-o informare din 25 aprilie 2013, care a plecat din Ministerul Transporturilor către cabinetul. primului ministru Ponta, se spunea negru pe alb că Germania are la ora actuală o flotă de 4240 de nave, din care 64% sunt sub pavilion liberian sau din Antigua, deci nu german. În aceeași notă se mai spune că Germania intenționează să transfere peste 1200 de nave sub pavilion european, pentru a primi ajutoare de stat, conform legislației UE. Ceva nu se spune în nota care a ajuns pe masa lui Ponta: De ce nu vrea să își înregistreze Germania flota ei sub pavilion nemțesc? Premierul României a avut probabil răspunsul și la această întrebare, venit de data asta din partea ministerului Mediului. Cu o flotă mare înregistrată sub pavilion nemțesc Germania ar trebui să plătească în jur de un miliard de euro anual taxa pentru poluare. Transferându-și flota sub pavilion românesc plata aceasta revine statului român.

România suportă rușinea de a-și fi vândut drapelul, dar și pierderi de peste un miliard de euro.

Revenim în numărul viitor cu pasaje din acea informare oficială, cu nume de persoane implicate, cu șirul instituțiilor care au închis ochii la această afacere care miroase a trădare de țară. Niciun politician nu a cerut ca în Parlament să se facă o comisie de anchetă, deși e vorba de pierderi imense de la bugetul de stat, nu de un milion dat cu dobândă de o bancă de stat.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

10 Responses to “Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României”

 1. Plagiatorul Ponta, suspect de omucidere | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 14:04

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 2. Plagiatorul Ponta inventează taxe și accize pentru a-și trage avion VIP din bani publici | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2015 at 16:06

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 3. Plagiatorul Ponta în funcția de prim-ministru, un accident nefericit al istoriei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 9:56

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 4. Plagiatorul Ponta, un dezastru mai mare decât Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 16th, 2015 at 8:46

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 5. Transparency International: România mai coruptă azi decât în urmă cu doi ani | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2015 at 11:34

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 6. Majoritatea USLamistă din Parlament a perfectat jaful perfect din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2015 at 11:45

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 7. Lumea civilizată atacă dur dictatura USLamistă din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 24th, 2015 at 11:51

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 8. TVR-ul USLamizat plătește 140.000 de euro pe emisiune invitatului permanent Mihai Sturzu, șeful TSD | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 18:02

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 9. Traian Băsescu, omul providențial pentru România | A șaptea dimensiune says:

  iulie 16th, 2016 at 7:02

  […] Plagiatorul Ponta a vândut până și drapelul României […]

 10. NARAMZOIU says:

  ianuarie 5th, 2017 at 12:29

  ASA CUM IN 89 CAND NIMENI NU MAI CREDEA CA VA EXPLODA MAMALIGA, SI DIVINITATEA NE-A AJUTA-ADICA BUNUL DUMNEZEU PANA DE CRACIUN I-A ACORDAT PROTECTI CUPLULUI CEAUSESCU SI CUM LA FIECARE NE VINE RANDUL …CU SCUZELE DE RIGOARE…ASA SI ACEST FSN CONDUS DE DRAC-NEA SI SFATUIT DE ILIESCU, DIVINITATEA AL VA ARUNCA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI….DA DOAMNE !..

Adauga un comentariu