PMB – Primăria Multor Bandiţi

duminică, iunie 5, 2022 7:45
Posted in category Mass-media

Romania normalaPe vremea când primar general al Capitalei era PSD-ista Gabriela Firea, citeam ştirea conform căreia Primăria Bucureşti avea de 10 ori mai mulţi angajaţi decât Primăria Berlin, la o populaţie de 4 ori mai mică. Deh, cum să-ţi angajezi rudele, prietenii, amantele, amanţii etc. dacă nu o faci pe banii „fraierilor” care muncesc în România?!

Dar Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) era renumită încă din anii 2000 prin numeroasele ilegalităţi comise de angajaţii acestei instituţii de stat. Evident, este vorba de un stat ratat cu numele România, în care nu contează valoarea profesională, ci valoarea şpăgii sau valoarea relaţiilor pe care le ai în aceasta republică bananieră.

Haideţi să vedem ce ilegalităţi mai comiteau „dacii liberi” din Primăria Bucureşti la începutul anilor 2000, într-o scurtă consemnare din 2004.

Strada Covaci din buricul Capitalei e plină de obuze din primul şi al doilea război mondial. Şi sunt (eraui în 2004 – n.m.) toate înghesuite în casele, la fel de vechi, de pe această stradă.

Staţi, nu vă impacientaţi şi nu trimiteţi pirotehniştii! Obuzele sunt inofensive şi se pot (se puteau în 2004 – n.m.) chiar cumpăra din respectivele case, mai toate transformate în consignaţii şi magazine de antichităţi.

Casele au arhitectură deosebită, dar arată ele însele ca după bombardament. Nu pentru că ar fi fost bombardate la propriu, ci pentru că, prin 1950, comuniştii au declanşat asupra lor un val de atacuri şi le-au ocupat forţat, bombardându-le cu chiriaşi distructivi şi lovindu-i de moarte pe proprietari.

Dar cea mai gravă lovitură asupra lor le-a dat-o Primăria Municipiului Bucureşti chiar în această vară (vara anului 2004 – n.m.), când a decis să vândă unele dintre ele, în pofida faptului că erau revendicate.

Astfel, o torpilă venită din direcţia flotilei lui Traian Băsescu (pe atunci primar general al Capitalei – n.m.) i-a anihilat pe proprietarii imobilului de la numărul 8 de pe strada Covaci. Pe torpilă scria că parterul a fost cumpărat de familia Constantinidis. Asta cu toate că imobilul era revendicat de familia Constantinescu, în temei legal, încă din 2001.

Interesant în acest caz este că şi Constantinidis, la rândul lui, are de recuperat un teren luat de comunişti şi pe care Primăria refuză să i-l restituie, deşi este liber. După cum merg lucrurile, e posibil ca acum, în compensaţie, Primăria să vândă lui Constantinescu terenul lui Constantinidis. Pentru că, nu-i aşa, la o asemănare de nume s-ar potrivi o asemănare de ilegalităţi. („Academia Caţavencu”, nr. 667/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu