Polestar O2 – conceptul de maşină electrică (EV) decapotabilă cu dronă inclusă

joi, martie 3, 2022 17:01

Polestar O2
Producătorul suedez de automobile electrice Polestar și-a dezvăluit cel de-al doilea concept de maşină electrică (EV), numit Polestar O2. Nu numai că EV-ul decapotabil are un design elegant, care este parcă desprins dintr-un film cu James Bond, dar are şi gadget-uri pe măsură.

Polestar O2 a fost prezentat în Los Angeles și este unul dintre acele concepte la care visăm cu toții să devină realitate. În primul rând, acoperișul se rabatează și se ascunde, astfel încât maşina poate deveni decapotabilă. Apoi, o dronă integrată se lansează din spate pentru a surprinde imagini din călătorii pitorești.

Nu este prima dată când vedem compania suedeză dezvoltând câteva idei originale. De exemplu, la sfârșitul anului 2021, Polestar a lansat o sanie unică de marfă EV pentru livrări în interiorul orașului, iar conceptul său original a fost destul de impresionant.

„Polestar O2 este viziunea noastră asupra unei noi ere pentru mașinile sport”, a spus șeful de design al Polestar, Maximilian Missoni. „Combinând bucuria condusului într-o maşină decapotabilă cu puritatea mobilității electrice, vom experimenta un nou amestec de emoții într-o mașină.”

Puteți surprinde acele emoții pornind drona și obținând imagini pentru rețelele sociale. Potrivit comunicatului de presă, drona poate urmări mașina cu viteze de până la 100 km/oră și poate reveni automat la vehicul odată parcat. În acel moment, șoferul putea edita și partaja videoclipurile direct de pe ecranul tactil de 15 inchi din interiorul mașinii.

Se pare că O2 va fi construit pe platforma similară cu cea folosită pentru Polestar 5. În plus, întregul vehicul folosește mai multe materiale ecologice, în principal poliester reciclat.

Având în vedere că acesta este doar un concept, compania nu a împărtășit prea multe informații acest model de maşină electrică. Este posibil ca Polestar O2 să nu intre niciodată în producție, dar ne-am gândit la același lucru despre conceptul original Precept, care va veni oficial în curând ca Polestar 5.

Cine știe, poate într-o zi în viitor, vom putea obține Polestar O2, vom face maşina decapotabilă și vom captura imagini pitorești cu drona încorporată.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu