Vâslaşii USL-işti cenzurează totul

sâmbătă, ianuarie 21, 2012 12:43

Cetin AmetceaLegat de ultimele evenimente din Republica Securistică România, sunt măcinat de câteva paradoxuri, pe care, oricât aş încerca, nu le înţeleg.

 • Nu pot înţelege, de exemplu, cum, între un arab şi un român, îl preferi pe arab. Acest Arafat, nepotul, se pare, celebrului lider terorist Yasser Arafat, a venit în România, aici românii i-au asigurat condiţii pentru studiu, apoi, dupa terminarea studiilor, au avut şansa să aibă o carieră de succes, atingând chiar sferele înalte ale puterii. Ce face acest Arafat, drept mulţumire pentru toate acestea? Se bagă în ciorba politică de pe malurile Dâmboviţei. Păi, stimabilul, dacă are chef de politică, poate merge în Iran sau Siria să vadă acolo ce păţeşti dacă-l critici pe Şeful suprem, doar sunt tot arabi, verişori de-ai lui. Tot legat de acest aspect, românaşii cu creierele spălate de tembeliziunile mogulilor îi tot trag cu faptul că ‘SMURD-ul salvează vieţi’. Corect, aşa-i. Numai că de asta e SMURD, să salveze vieţi, aşa după cum pictorul pictează, şoferul este la volan etc. Este normalitate, dragi tovarăşi şi ‘preteni’, ca SMURD-ul să salveze vieţi. Dar ce şpăgari sunt lucrătorii de pe ambulanţe am avut ocazia să constat, atunci când o ambulanţă de la Spitalul Dorohoi, unitate medicală în care mori fără nici o şansă de a fi salvat şi care trebuie închisa, după parerea mea, a venit s-o ia pe mama de acasă. Asistentul medical de pe acea ambulanţă (sau o fi fost medic) îmi spune la plecare: ‘Baiatu’, nu dai şi tu un 10 lei!. I-am dat acei bani, cerşiţi de ‘profesioniştii’ ambulanţelor lui Arafat. Hai, românaşi, să-i facem statuie acestui arab, venit să ne dea lecţii de profesionalism şi democraţie.
 • Tătarul Cetin Ametcea are un blog. Spre deosebire de strămoşii lui care veneau să prade în Ţările Române, acesta face educaţie românilor. Şi aceasta deoarece blogul lui Ametcea este numărul doi în România, fiind foarte citit. De exemplu, într-o postare din ziua de vineri, 20 ianuarie, tătarul nostru, mai bine zis al USL-iştilor, foloseşte titlul Comandante-ai futut ţara. Lasând la o parte cratima, total nepotrivit pusă, remarcăm limbajul elevat al acestui tătar formator de opinii, care trăieşte, probabil, de pe urma acelui blog. Oare în Mongolia se poate trăi dintr-un blog? Tot pe blogul mai sus amintit, românii sunt tot timpul etichetaţi ‘rromâni’, adică ţigani, iar România este mai mereu Rromânia. Mai mult, încercând să-mi postez opinia la postarea cu link-ul de mai sus, domnul Cetin Ametcea a cenzurat pur şi simplu opinia mea, deşi era formulată într-un limbaj decent, fără vulgarităţi sau înjurături. Tătarul USL-ist şi-a făcut datoria. ‘Arhi’ ar trebui să ia lecţii de la https://dan-blog.ro/, cel care nu ezită să posteze şi comentarii ce cuprind alte opinii decât cele din articol.
 • Şi dacă tot veni vorba de bloguri celebre din România, în final un citat de pe cel mai premiat blog din România, unde nu există cenzură domnu’ Cetin. ‘Am vazut aseara discursul, daca-i pot spune asa, lui Crin Antonescu. Papuselul era langa popor, il injura pe Basescu si, bineinteles, isi facea un pic de reclama si campanie. Nu stiu pe cati a adormit, dar pe mine m-a pierdut (nu ca m-ar si avut vreodata) in momentul in care am realizat ca-i stupid ca bocancul.
  Muţunachele de Antonescu incerca sa explice oamenilor care cascau gura ca, si aici citez, “este nevoie de partide pentru ca, fara partide, e ori dictatura, ori anarhie si nu vrem asta” si sa nu critice toate partidele. Da păpuşă, ai dreptate. Este nevoie de partide, n-a zis nimeni ca nu-i nevoie.
  Ce nu intelegi tu si restul imbecililor este ca NU PARTIDELE SUNT PROBLEMA. Eu n-am nici o problema cu nici un partid, indiferent ca-i PSD, USL, PNL, UDMR, PM sau PD-L. Chiar nu am nici o problema cu partidele, oricum s-ar chema ele si ce culori ar avea. Si, ca mine sunt si restul care acum protesteaza. Nici ei nu au probleme cu partidele.
  Romanii au o problema CU OAMENII DIN PARTIDE, intelegi simpaticule? Oamenii au o problema cu Taricenii, Videnii, Hrebenciucii, Iliestii, Basestii, Bocii, Vadimii, Becalii si restul marlanilor, jigodiilor sau hotilor din partidele astea. Si, din nefericire, toate partidele sunt pline de acesti nenorociti, fara nici o exceptie. Problema romanilor e cu politicienii, nu cu partidele.
  Oare intelege acest lucru actuala clasa politica?’

Dovada că USL şi-a plătit protestatarii (filmare cu camera ascunsă).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Vâslaşii USL-işti cenzurează totul”

 1. Sebastian Bârgău, coșmarul logicii și al limbii române | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 19:16

  […] frecvent Rromânia (vedeți aici sau/și aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici și/sau aici, plus alte postări ce pot fi căutate; dați o căutare pe site după “Cetin Ametcea”). Dar […]

 2. PCR-ul (pile-cunoştinţe-relaţii) din justiţia română | A șaptea dimensiune says:

  iulie 5th, 2016 at 17:03

  […] Vâslaşii USL-işti cenzurează totul […]

Adauga un comentariu