A şaptea dimensiune pe Facebook (LII)

sâmbătă, septembrie 19, 2020 13:28

Liviu Dragnea13 martie 2018

Umanizarea unui criminal de catre, cica, o parte crestina a unui popor: dictatorul ateu Nicolae Ceausescu

In Occidentul unde coruptia este pedepsita, iar politicienii chiar sunt in slujba oamenilor, este evitata comparatia intre un politician de astazi si Hitler. Motivul? Oricat de multe pacate ar avea politicianul de astazi, comparatia ar conduce la umanizarea lui Hitler, la spalarea cadavrului unui dictator sinistru.

Observ, in Romanica zilelor noastre, un fenomen asemanator: foarte multi il compara pe Dragnea cu Ceausescu. Pastrand proportiile, oricate pacate ar avea Dragnea, comparatia il umanizeaza pe cel care a dat ordin sa se traga la Timisoara, in 1989, si a ordonat, in anii 1950, pe cand era ofiter analfabet al armatei rusificate a Romaniei, sa se traga in taranii din judetul Vrancea care se opuneau colectivizarii. Si culmea, comparatia este facuta de cei care urasc neocomunismul PSD-ist, dar nu scot un sunet atunci cand vine vorba de bolsevismul criminal dinainte de 1989.

Bai tovarasi, daca era Ceasca in locul lui Dragnea, puscaria va manca, pentru ceea ce scrieti pe Facebook (daca mai era Facebook, daca mai era Internet, daca mai erau calculatoare, daca mai era curent electric).

Vedeti ca aveti virusi prin creieras: nu puteti plange dupa o dictatura, ce a dat gasca de borfasi de astazi, iar, pe de alta parte, sa-i cereti lui Dragnea sa fie un politician onest si toate cele.

Sa stiti ca si Ceasca a adus tot Scornicestiul la conducerea Romaniei, asa cum Dragnea a adus Teleormanul. Doar ca, pe atunci, pozele nu apareau nicaieri, iar a vorbi despre asa ceva, a critica politica partidului comunist roman, era caz de puscarie.

Asadar, mai usor cu umanizarea dictatorilor! E adevarat ca Dragnea este un mare rau pentru aceasta tara, dar nu umanizati comunismul criminal, care ne-a ucis strabunii si ne-a sfartecat tara.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu