“Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu

miercuri, iulie 15, 2009 5:56

PSD, ciuma rosieNu ştiu dacă vă mai amintiţi, dar înainte de a fi DNA-ul, era odată PNA (Parchetul Naţional Anticorupţie). Iar acel organism a apărut pentru ca fraierii din UE să creadă că tovarăşul Năstase chiar luptă împotriva corupţiei. Numai că, pentru cel mai corupt demnitar din România, corupţia era o simplă durere în cot sau nici măcar atât. Aşa se face că PNA-ul năstasist nu a anchetat nici un politician mai răsărit, ocupându-se de amărâţii care luau şpagă în reaua tradiţie mioritică. Un personaj al PNA-ului a fost Gheorghe Şuhan, directorul adjunct. Acesta era renumit între magistraţi prin prostia pe care o emana. (Aceasta nu l-a împiedicat să ajungă în funcţia sus-amintită, c-aşa era în regimul bananier Năstase-Iliescu). Se povesteşte* că pe la sfârşitul anilor ’80, a fost prins un român care a trecut ilegal Prutul (până şi în URSS-ul lui Gorbaciov era mai multă libertate decât în gulagul cizmarului din Scorniceşti). Procurorul desemnat să facă reconstituirea cazului acelui om a fost Gheorghe Şuhan. Numai că, la reconstituire, românul fuge de-a binelea peste Prut, lăsându-l pe “specialistul” Gheorghe Şuhan cu buzele umflate. Aceştia erau oamenii pe care s-a bazat regimul securisto-mafiot Năstase-Iliescu.

*Informaţie preluată din “Academia Caţavencu”.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to ““Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu”

 1. Nicolae Vacaroiu, omul de paie al KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  august 31st, 2015 at 15:59

  […] “Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu […]

 2. Buncărul lui Adrian Năstase | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 15:56

  […] “Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu […]

 3. Tăriceanu a transformat cercetarea ecologică de stat în afacere imobiliară pentru mafia pesedistă | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 1st, 2015 at 16:00

  […] “Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu […]

 4. Sunt şi (foşti?) pesedişti inteligenţi (I) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 17:08

  […] “Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu […]

 5. Sunt şi (foşti?) pesedişti inteligenţi (II) | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 2nd, 2015 at 17:13

  […] “Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu […]

 6. În Moldova kaghebistului Iliescu, educaţia se face, de multe ori, după ureche | A șaptea dimensiune says:

  februarie 1st, 2016 at 17:36

  […] În România rurală, însă, studiul este, vorba unui ‘colhoznic’, pierdere de timp. Pentru a nu teoretiza prea mult, am să exemplific. În perioada 1996-2005 am lucrat la Şcoala Tătărăşeni (o şcoală de pe aici), unde am avut ghinionul să fiu coleg cu doi veritabili ‘răzeşi’ (în sensul rău al cuvântului), Şuhan Valeriu şi Şuhan Georgeta, soţ şi soţie. (Aceştia se lăudau des că sunt rude cu Gheorghe Şuhan, fost adjunct la PNA, acolo unde tăia frunze la câini, pe vremea lui Infractorian Năstase. Iar pentru asta, tovarăşul Gheorghe Şuhan are azi o pensie de 20.927 lei brut lunar, adica peste 200 de milioane de lei vechi, la care se adaugă ce mai câştigă din avocatură, respectivul fiind în prezent înregistrat la Baroul Botoşani. (Vedeţi şi Gheorghe Şuhan, cel mai bine plătit pensionar din Iaşi sau „Specialiştii” guvernării Năstase-Iliescu.) […]

Adauga un comentariu