7 istrumente AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) pentru a scrie articole, recenzii, povestiri, practic orice

sâmbătă, ianuarie 6, 2024 12:55
Posted in category IT

Instrumente AI

Uneori, atunci când avem de scris un articol sau o recenzie, apare lipsa ideilor, prcatic nu eşti foarte hotărât – sau nu ai habar – cum să abordezi respectiva temă. Ei, dar astăzi, avem AI-ul (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) care ne scoate de impas. Iată 7 instrumente care îţi salvează momentul lipsei de inspiraţie.

1. Jasper

Conceput în special pentru profesioniştii în domeniul marketing-ului şi bloggerilor, Jasper AI foloseşte mai multe LLM-uri (Large Language Model – Modele Mari de Limbaj), printre care şi GPT-4, cel care alimentează şi ChatGPT, varianta premium (plătită). Jasper este atentă şi la latura SEO a scrierilor sale, precum şi al învăţatul din mers, adică va adapta tonul în funcţie de cerinţele tale de început.

Există şi o comunitate dezvoltată în jurul proiectului, acolo unde te poţi dezvolta în folosirea chatbot-ului. Probabil, este cel mai bun instrument AI de scriere, doar că trebuie plătit. Sunt dipsonibile trei planuri plătite, începând de la 49 USD pe lună.

2. ClosersCopy

Dacă vrei conţinut optimizat pentru motoarele de căutare (Google şi restul), ClosersCopy este alegerea cea mai bună. Are încorporate instrumente de planificare și audit SEO. Funcția de audit SEO compară schița ta cu paginile de top pe Google și oferă sugestii de îmbunătățire. De asemenea, planificatorul SEO vă ajută să creați o schiță pentru postările de pe blog folosind analiza postărilor concurenților.

ClosersCopy are trei modele AI diferite: unul pentru copywriting, altul pentru articole și al treilea pentru povestire. În ciuda a zeci de funcții, are un tablou de bord și un editor de text curat și simplu.

Prețul variază de la 49,99 USD pe lună la 99,99 USD pe lună. Planul Power (cel mai ieftin) vă permite să generați conținut de 300 de ori, în timp ce celelalte două planuri oferă scriere nelimitată.

3. Rytr

Instrument multifuncţional, util pentru diverse activităţi zilnice, Rytr poate fi folosit pentru a scrie postări pe blog, a compune cântece pentru copii, a scrie recenzii, subtitrări sau chiar scripturi. Este dotat cu diverse şabloane, poate fi folosit pentru a genera imagini AI şi a conversa cu chatbot-ul său.

Rytr are o interfață ușor de utilizat și poate genera text în peste 30 de limbi. Cu toate acestea, crearea primei schițe durează puțin timp, datorită varietății de cazuri de utilizare. Puteți ajusta rezultatul, utilizând instrumentele sale de editare, pentru a vă rafina prima schiță.

Planul nelimitat costă 29 USD pe lună, în timp ce contul Saver costă 9 USD pe lună (100.000 de caractere). Rytr are chiar și un plan gratuit cu 10.000 de caractere și cinci imagini pe lună. Are o extensie Chrome care funcționează fără probleme, permițându-vă să scrieți în timp ce navigați.

4. Writesonic

Cei care doresc generarea de conţinut în anumite formate, pot alege acest instrument AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială). Oferă generatoare de imagini și voce, abilitatea de a crea roboți AI personalizați și un chatbot numit Chatsonic.

Writesonic are sute de șabloane diferite care vă permit să creați diferite tipuri de conținut scris, de la articole și eseuri la descrieri pentru YouTube.

Ceea ce face ca Writesonic să fie deosebit este că oferă un redactor de articole de lungă durată chiar și cu un plan gratuit. Doar introducând un subiect, un articol de referință și tonul preferat, puteți crea un articol complet cu un singur click.

Editorul Writesonic împarte suprafaţa de lucru (interfaţa) în două secțiuni: una pentru generarea textului și cealaltă pentru editarea și formatarea acestuia, ușurând mult procesul de scriere.

Pe lângă planul gratuit, Writesonic are trei planuri plătite, începând de la 19 USD pe lună.

5. Copy.ai

Copy.ai este destinat celor care doresc originalitatea dată de un brand. Îi oferiţi detalii despre cerinţele brand-ului şi instrumentul AI se conformează, adăugând o notă personalizată acţiunilor sale.

Copy.ai are o interfață asemănătoare unui chatbot pentru generarea de text, pe care apoi îl puteți adăuga în editor și formata conținutul. Are fluxuri de lucru încorporate concepute pentru SEO, conținut și echipe de vânzări, care vă permit să colaborați cu colegii dvs.

Copy.ai este oferit în două variante, una gratuită, cealaltă plătită. Planul gratuit vă oferă 2000 de cuvinte, în timp ce planul nelimitat Pro costă 49 USD pe lună.

De asemenea, are multe instrumente gratuite pentru crearea de e-mailuri, subtitrări, meta-descrieri, CTA, nume de produse, sloganuri etc.

6. Sudowrite

Acest instrument AI, care foloseşte GPT-3 și GPT-4, este destinat celor care sunt în căutarea de scrieri creative, celor care îşi doresc să fie povestitori de succes. Sudowrite poate scrie şi un roman complet, dacă îi oferiţi un început şi câteva idei de personaje.

Sudowrite are trei planuri, cel mai ieftin costând 19 USD pe lună și oferind 30.000 de cuvinte.

7. Smart Copy

Smart Copy, ce face parte din familia Unbounce, vă poate ajuta să creați conținut captivant. Are o galerie de aproximativ 50 de șabloane diferite, inclusiv șabloane pentru activităţi de zi cu zi, cum ar fi subiecte de e-mailul-uri.

Planul plătit vă oferă editorul numit Writer. Acesta arată ca un editor de text normal, dar după ce ați scris câteva propoziții (și aţi setat preferințele), puteți cere Smart Copy să continue să scrie pentru dvs. Odată ce instrumentul a generat schița inițială, puteți extinde, reface sau adăuga mai multe propoziții la copie.

În afară de articole pentru bloguri sau descrieri de produse, Smart Copy poate genera declaraţii şi sloganuri pentru firma sau compania dvs. Acceptă zeci de limbi și are, de asemenea, o extensie Chrome gratuită.

Smart Copy are un plan gratuit și unul plătit. Planul gratuit oferă 10 credite săptămânal, în timp ce planul Essential oferă 200 de credite pentru 9 USD pe lună.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu