A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXCVI)

vineri, februarie 25, 2022 7:19
Posted in category Educatie

Ecaterina Andronescu si Ion Iliescu24 iunie 2020

Ecaterina Andronescu este cel mai mare blestem pentru învăţământul din această ţară. Răul făcut de Abramburica învăţământului românesc nu are egal în istorie!

Efectul toxic al Ecaterinei Andronescu asupra invatamantului romanesc nu are egal in istorie

Ecaterina Andronescu, țoapa garantată Vanghelie, a demolat educația de calitate din această țară

Atunci când desființezi școlile profesionale din România și obligi toți analfabeții să intre la liceu distrugi fibra sănătoasă a acestui popor. Exact asta a făcut infractoarea Ecaterina Andronescu, din gașca mafioților PSD-iști.

Atunci când vrei intrarea în facultăți a celor care nu au luat Bacalaureatul, adică vrei să ajungă medici toți idioții, care ne vor ucide ulterior cu zile, distrugi o țară, știut fiind faptul că o țară se ridică printr-o educație de calitate. Aceasta a făcut țața demolatoare de elite Ecaterina Andronescu.

Atunci când iei apărarea plagiatorilor în frunte cu Puie Monta (Viorel Ponta pentru mafioții PSD-iști) și Gabriel Oprea (jegul penal care a “dăruit” doctorate la toți imbecilii), înseamnă că te doare-n cur de munca celor cu adevărat talentați, inteligenți și muncitori. Asta a făcut penala Ecaterina Andronescu.

Pentru toate acestea și pentru multe altele, PSD-ul care a dat-o în politică pe această nenorocită merită votat de analfabeții cu 7 clase, de țiganii penali si de ciobanii fără morală și fără educație.

Vedeti si aici.

Ecaterina Andronescu, cel mai mare blestem pentru invatamantul romanesc

Ecaterina Andonescu a fost cel mai mare blestem pentru învățământul românesc. Țoapa PeSeDistă a facut numai rău învățământului, promovând măsuri de natură să prejudicieze grav calitatea actului educațional. De la încercarea de impunere a admiterii în facultăți fără a promova examenul de Bacalaureat, prin aceasta urmărindu-se perpetuarea mafiei diplomelor false și a fărădelegilor din unitățile de învățământ superior private, adică acele focare de incultură și prostie, dacă-i vorba de studenți, plus hoție și mafie, dacă-i vorba de cei care conduc astfel de universități particulare, și până la legea aberantă de intrare în liceu cu orice notă obținută la Evaluarea Națională, în acest fel umplându-se liceele din România cu analfabeți, concomitent cu desfiintarea scolilor de arte si meserii, Ecaterina Andronescu (Abramburica) a distrus învățământul din această țară. În loc să fie judecată și condamnată în dosarele de corupție în care apare, mai precis în dosarul Microsoft, acest jeg PSD-ist este promovat de actualul ministru într-o comisie extrem de importantă pentru prezentul și viitorul educației din România.

Vedeti si aici.

Cum îşi ţinea Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, părinţii care au dat-o la şcoală

(…)

Ecaterina Andronescu e o tută care a rămas cu nasul înfipt în eprubetele tovarăşei academician doctor inginer Elena Ceauşescu. În staful căreia se zice că a lucrat şi şi-a petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă. Origine sănătoasă, tata fost poştaş ajuns preşedinte de CAP şi mama casnică, două vaci şi patru porci, stagii de specializare în Franţa, Anglia, Spania şi Germania prin anii 1970, cu voie de la Securitatea comunistă.

Mitru Jianu o ţine una şi bună despre struguri: “Înainte de a se coace le crapă pieliţa şi se îmbolnăvesc. Atunci poţi să-i arunci la gunoi.” E uşor abţiguit. Are tenul îmbujorat de acea uşoară cuperoză a juveţilor obişnuiţi să stingă o sticlă de zaibăr pe zi. Ministra Ecaterina Andronescu are un fiu care nu şi-a petrecut niciodată vacanţele în Colibaşi. Acum e student la Timişoara.

”Eu o înţeleg, – se resemnează Mitru – că o avea şi ea probleme. Da’ să nu-mi dea nici măcar un telefon?!”

Un telefon i-a dat totuşi, în urmă cu vreo lună (mai 2002 – n.m.), în timp ce gonea cu maşina ministerială, înspre Banat, în fruntea unei delegaţii. L-a sunat pe taică-său din maşină, pe celular, când a traversat Severinul cu o sută şaizeci pe oră. Chestia asta a pus capac. Mitru e de-a dreptul indignat. Să treacă prin Severin şi să mă sune din maşină, în bătaie de joc?!

Soarele despică pământul de căldură. Şcoala lui Caty Andronescu trece printr-un amplu proces de renovare. Firma din Severin a băgat în ea beton şi mortar cât într-o cetate. Din care s-au iţit în urmă cu 54 de ani ochelarii Ecaterinei Andronescu, cea care şi-a abandonat părinţii în mălura uitării.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu