A şaptea dimensiune pe Facebook (DCII)

marți, august 2, 2022 14:53
Posted in category Diverse

Iran16 ianuarie 2021

Iranul de astăzi – o cloacă islamistă urât mirositoare

Cică Iranul este republică. O republică islamistă. Săracul Maximilien de Robespierre se răsuceşte în mormânt văzând cum este terfelită republica implementată de el şi amicii săi, în Franţa sfârşitului de secol 18, pe cadavrele unor popi catolici îmbuibaţi şi răi.

Ei bine, locul acelor popi catolici, dar cu capul pe umeri (ăia catolici avea capul desprins de trup printr-o invenţie franceză: ghilotina), a fost luat de şmecheraşii de iamami, cei care toarnă în mintea puţină a unor ciobani de capre tot felul de aberaţii, inventate de pedofilul criminal Mahomed şi completate de alţi imami şmecheri şi criminali, care-i trimit la moarte pe semeni de-ai lor, promiţându-le fecioare virgine în paradis, o poveste numai bună de aburit fraierii.

Şi ca să vedeţi unde poate ajunge spălarea creierelor în Iranul islamist, acolo unde la televiziunea iraniană sunt doar emisiuni religioase, să se simtă bine popa (iamamul) după o decapitare musulmană, să-i ajute la digestie adică, iată o întâmplare din 2004, povestită de “Academia Caţavencu” (nr. 658/2004).

Citeşte continuarea aici.

11 ianuarie 2021

Ilie Nastase – 9 clase, acest tigan din partidul securistului Felix Voiculescu

Ilie Nastase

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu