A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXCVI)

vineri, noiembrie 18, 2022 18:27
Posted in category Mass-media

Iahtul lui Putin23 martie 2022

Putin – interlopul planetei

Un război aduce moarte, suferinţă, distrugeri. Dar, se pare, psihopatului de Vladimir Putin nu-i pasă cei ucişi într-un război, inclusiv de tinerii ruşi trimişi la moarte. Ca să nu mai vorbim de distrugerile provocate.

Copii care vor muri în Ucraina, femei şi bătrâni care vor rămâne pe drumuri, familii care vor rămâne fără adăpost, animăluţe nevinovate ucise de aceste asasin, de acest criminal, de acest nenorocit numit Vladimir Putin.

Putin şi-a măcelărit oponenţii, a dat ordin să fie ucişi ruşi nevinovaţi, de la ziarişti la oameni de afaceri, iar acum vrea să ucidă mii, zeci de mii, poate sute de mii de oameni într-un război.

Opreşte-te, nebunule! Nu-i planeta lu’ mă-ta!

18 martie 2022

Ritualurile ortodoxe fără nicio legătură cu Biblia – una dintre armele psihopatului criminal Putin în manipularea analfabeţilor.

Ortodoxismul rusesc

1 aprilie 2022

Pe vremea când criminalul psihopat Vladimir Putin “doar” otrăvea oponenţi, împuşca ziarişti şi băga în temniţă inocenţi. Da’ era, poate şi este pentru unii, mare cre(ş)tin-ortodox!

Criminalul de razboi Putin, marele ortodox, alaturi de Kiril si Daniel

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu