A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXCIV)

miercuri, noiembrie 16, 2022 19:33
Posted in category Mass-media

Jurnalist elvetian jefuit de rusi9 martie 2022

Andrei Caramitru: “Putin este apărătorul familiei tradiționale si al ortodoxismului pan-slavist, dacă nu știați:
– trimite trupe de teroriști islamiști din Cecenia sa lupte cu fratii ortodocși din Ucraina. Acum a început sa recruteze teroriști islamiști din Siria ca sa ii trimită in lupte urbane
– bombardează si arde biserici ortodoxe
– omoară femei si copii. Familii întregi fără nici o vină – care doar încearcă sa fuga din calea orcilor. Inclusiv mulți etnici ruși.

Putin mai e si apărătorul libertăților, se lupta contra “neo-marxiștilor” din vest, pentru libertate. Cum?
– a închis toată presa liberă din Rusia
– mai nou a luat decizia sa închidă tot Internetul. A forțat ca Facebook, TikTok, YouTube, Twitter sa se închidă in Rusia
– a dat o lege prin care, dacă cumva cineva zice ceva care nu ii convine sau protestează – înseamnă 15 ani pușcărie. Dacă spui cumva cuvântul “război” sau spui ceva despre armata rusă, orice – 15 ani pușcărie. Si bate pe stradă si arestează pe oricine protestează, inclusiv femei si bătrâni.
– dacă doar te plimbi pe strada in Rusia, jandarmii te opresc si îți verifica telefonul (ce mesaje ai, ce contacte ai). Dacă găsesc ceva care nu e ok – te iau pe sus. Instant.

Deci sigur ca da – Occidentul e rău, suntem colonie a vestului, mai bine “liberi” așa sub Putin. Liberi sa murim sau să fim arestați. Liberi sa ne omoare el familia.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu