A şaptea dimensiune pe Facebook (LIX)

miercuri, septembrie 30, 2020 9:55
Posted in category Mass-media

Logica musulmana27 martie 2018

Se mai plang unii ca Siria a fost distrusa. Pai, asta se intampla cand lasi un dictator, Bashar al-Assad, sa foloseasca inclusiv arme chimice impotriva propriului popor.

Aici vinovatii sunt mai multi. In primul rand Obama, care s-a opus interventiei militare americane prin 2012 cand a inceput macelul si cand sirienii obisnuiti au asteptat in zadar ca americanii sa-i scape de dictator.

Apoi, cand americanii si-au dat seama de gravitatea problemei si au vrut sa intervina, s-a opus KGB-istul criminal Vladimir Putin, cel care a trimis inclusiv militari rusi in Siria pentru a mai distruge ce mai ramasese in picioare.

Si uite asa dictatorul criminal Bashar al-Assad este inca presedintele Siriei, chiar daca Siria este in ruine.

La fel va pati Romania, pastrand proportiile, daca nu-l eliminam pe dictatorul oltean cu mustata, Duie Mragnea pentru prieteni.

Acesta va fi numarul unu intr-o tara tot mai izolata, tot mai subdezvoltata si cu tot mai putini locuitori.

Iar religia musulmana este inca un exemplu despre cate crime se pot comite in numele unui profet criminal, Mahomed, de indivizi spalati pe creier de imamii smecheri si profitori.

Este stiut, de altfel, ca religia a aparut atunci cand s-au intalnit un fraier cu un smecher. Semecherul s-a facut imam (preot) si l-a pus pe fraier sa munceasca pentru el, promitandu-i (in schimb) niste zeci de fecioare virgine in Paradis (vrajeala), in timp ce imamul este incalzit de fecioare virgine in aceasta viata „pacatoasa”.

26 martie 2018

De ce platim taxe si impozite? Printre altele, sa-i platim lu’ asta salariul imens. Lui si zecilor de mii de popi superbogati, ce traiesc pe spinarea saracilor. Bolnavi, amarati, goi, flamanzi, cotizam la bunastarea si huzurul clerului BOR. Modelul francez a fost imediat asumat in privinta justitiei (arestul la domiciliu este o tampenie aplicata si in Franta), dar, cand vine vorba de religie, nimic. Începând cu legea din 9 decembrie 1905, bisericile sunt strict separate față de stat în Franța: „Republica nu recunoaște, nu salarizează și nu subvenționează niciun cult religios.” (Wikipedia)

Preacocalarul Daniel Ilie Ciobotea

27 martie 2018

27 martie 1918 – 27 martie 2018: un secol de la Unirea Basarabiei cu Tara. Am spus-o si o vom spune pana la Unire si dupa: BASARABIA E ROMANIA!

Basarabia e Romania

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu