A şaptea dimensiune pe Facebook (LVIII)

marți, septembrie 29, 2020 14:40
Posted in category Educatie

Ceas25 martie 2018

Un ceas dintr-un cabinet scolar din lumea civilizata si evoluata. In lumea a saptea, cum fi Romania guvernata de ciuma rosie, plus analfabetii din Guvern si penalii din Parlament, plus BOR-ul care cere mereu bani publici, invatamantul nu este la pamant, ci sub pamant, la cativa metri. Cum naiba se poate spune ca ai educatie intr-o tara din moment ce la absolvirea unui liceu esti atat de prost incat nu cunosti reguli minimale de scriere in limba romana, cum vedem la alesii neamului, care au absolvit, nu-i asa, un liceu. In Romanica, exista noneducatie, pseudoeducatie, nici intr-un caz EDUCATIE.

24 martie 2018

Asociat al familiei Voiculescu: ”Dan Voiculescu îmi cerea să modific cifrele din sondaje”

Unul dintre acţionarii institutului de sondare CCSB, Mihai Motoc, fost consilier al lui Dan Voiculescu, a declarat că Voiculescu îl suna şi îi cerea să modifice rezultatele unor sondaje efectuate de către institut. De asemenea, Motoc susţine că Dan Voiculescu îi intercepta convorbirile. Motoc susţinea că Dan Voiculescu a încercat de cel puţin 5-6 ori să-l convingă să modifice date din rezultatele unor sondaje, prima tentativă având loc în 2007.

Dan Voiculescu

26 martie 2018

Asta nu se numeste defaimare? Sa-i crezi asa de idioti pe unii amarati incat sa le ceri bani desi esti putred de bogat? Dar cand era improscat Presedintele Romaniei cu rahat in fiecare seara la Mafia TV, chiar daca acest Presedinte se numea Traian Basescu, da’ era Presedintele Romaniei, nu era defaimare? La Revolutia din Ucraina, februarie 2014, parca, o echipa de barbati cu testicule (romanasii nu au asa ceva) a intrat in sediul televiziunii de stat si le-a tras o mama de bataie unor mancatori de rahat precum sunt, la noi, limbricii Gadea, Ciuvica, Muircea Badea. Cam asta ar fi reteta ucraineana. De aceea Ucraina are echipe de fotbal adevarate, pe cand noi avem oi pe terenul de fotbal si nu numai.

Mihai Gadea, Mugur Ciuvica

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu