A şaptea dimensiune pe Facebook (LX)

joi, octombrie 1, 2020 6:43
Posted in category Justitie

Criminal versus victima30 martie 2018

Bubosu’ Tudorel Toader vrea sa-i plateasca pe criminali, hoti, violatori. Acest jeg, acest nenorocit care in SUA lua un glont in cap, de la unul dintre membrii familiilor victimelor, ar trebui desfigurat precum adolescenta din imagine, apoi cel care a facut-o, daca mai intra si la puscarie (si nu primeste arest la domiciliu), sa fie si despagubit cu mii de euro. Doar asa ar intelege Bubosu’ notiuni precum „dreptate”, „compasiune pentru victime”, „forta legii”. Bubosu’, sa mori in chinuri, javra ordinara!

30 martie 2018

Mitropolia Moldovei, pe care patriarhul Daniel a condus-o vreme de 17 ani, a devenit principala furnizoare de fonduri a Patriarhiei, adică un cec în alb, pe care Daniel și l-a acordat cu generozitate, dat fiind faptul că mitropolitul Moldovei este primul favorit, conform unei tradiții nescrise, la rangul de patriarh. Banii provin din exploatarea unor terenuri bine cotate pe piața imobiliară a Iașiului, în zonele Costache Negri sau Bucium. Majoritatea terenurilor sunt câștigate în urma unor procese de retrocedare. Geniul financiar al lui Daniel a speculat toate oportunitățile pentru ca terenurile să fie închiriate sau vândute, după caz, la prețurile cele mai bune. În 2007, tehnocratul-șef al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei scotea la mezat 12 hectare de teren cu prețul de strigare de 2,6 milioane de euro.

Mitropolia deține 11.000 de hectare de pădure în județul Neamț, plus o căruță de hectare pe raza localităților ieșene Ciurea și Vânători. În Dobrovăț revendică 40 de hectare de la niște amărășteni, atribuite cică ilegal de Primărie. Dacă posezi padure trebuie să faci ceva cu ea, și primul lucru care îți vine în minte este cheresteaua, pe care viitorul patriarh a debitat-o prin societatea Sfânta Troiță din județul Neamț, iar societatea Diaconia din Suceava produce prefabricate din lemn. Mitropolia mai deține brutării, un atelier de lumânări amenajat în fosta fabrică de băuturi răcoritoare Vitalef, o linie de fabricare și îmbuteliere a vinurilor, plus un depozit de vinuri în Bucium. Sfânta Troiță duduie și a fost lăsată pe mâini bune, respectiv pe ale mitroplitului Teofan, care exportă cherestea în Grecia, iar o parte din bani sunt vărsați, bineînțeles, în cecul alb al Patriarhiei.

BOR

31 martie 2018

Oare liberalii isi mai amintesc faptul ca au fost tovarasii Ciumei rosii? Normal ar fi fost ca PNL-ul de astazi sa-si ceara scuze electoratului de dreapta pentru alianta cu PSD-ul. Sa ai in PNL doua jeguri de tipul criminalului Petre Roman (care a fost pe listele PNL la alegeri, iar recent s-a descoperit, wau!, ca nu este membru PNL, adica alba-neagra pe voturile „fraierilor”) si puscariasului George Becali, un mafiot agramat, inseamna ca te doare-n cot de morala si de valoare. Si dupa 2014, cand s-au despartit de PSD, liberalii au votat cot la cot cu PSD-istii legea pensiilor speciale plus multe, multe alte legi impotriva romanilor care trudesc din greu pentru a intretine o armata de parlamentari, in timp ce se moare in spitale cu viermi.

USL

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu