A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXVII)

marți, octombrie 27, 2020 10:09
Posted in category Mass-media

Ilie Nastase26 mai 2018

Parlamentarul Năstase Ilie, membru al Partidului Conservator, fondat de securistul pușcăriaș Dan “Felix” Voiculescu, votează împotriva arestării lui Dan Șova, in 2015.

In acelasi an, Ilie Nastase a votat și salariile și pensiile nesimțite ale parlamentarilor (parlahotilor).

I-auziți ce declară Ilie Năstase – 7 clase și 5 neuroni.

“Ar trebui să le comparăm cu salariile din celelalte state europene. Mie nu-mi convine salariul de 1.000 de euro, eu nu am nevoie de bani, dar mă gândesc la ceilalți. E jignitor, sunt salarii de 7-8 ori mai mari în afară. Oamenii dau legi în funcție de salariile pe care le au. Trebuie să copiem tot ce e bun din Occident.”

Băi nenorocitule, javră ordinară, dar de ce numai parlamentarii să aiba salariile din Occident? De ce nu și medicii? Aceștia salvează vieți, în timp ce voi dormiți în Parlament. De ce nu și profesorii? Aceștia formează viitoarele elite de mâine ale României, în timp ce voi doar treceți și va luați salariile, diurnele și alte 1001 sporuri de la Parlament, iar la muncă vă duceți foarte rar. O să mature pe jos românii cu voi la un moment dat. Ați depășit de mult limita admisă a hoției și fărădelegii.

27 mai 2018

Si a nu stiu cata oara am fost blocat in a mai posta in grupuri. Ciumatii rosii raporteaza din greu pe Facebook! Asta inseamna sa-ti fie dor sa torni la Securitate!

Si mai spun unii ca democratia a distrus Romania. Nu democratia, buna pentru toate tarile civilizate si dezvoltate economic, a distrus aceasta tara, ci fostii comunisti si creierele spalate de comunisti, cei care si astazi voteaza mafioti si se lasa prostiti de Mafia TV.

Pacat, pacat de sangele varsat in 1989! Eroii de atunci, inclusiv elevi de liceu si studenti, n-au murit, limbrici rosii, ca voi astazi sa jeliti un cizmar criminal si sa votati urmasul PCR-ului, anume PSD.

Carmen Dan

27 mai 2018

„Raiul” comunist: cozile si asteptarea nesfarsita pentru a schimba o butelie. Daca aveai si asa ceva (la tara foarte putini oameni aveau butelii).

Coada la butelii in dictatura comunista

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu