A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXXV)

vineri, noiembrie 20, 2020 18:35
Posted in category Istorie

Regele Carol al II-lea, Adolf Hitler si Regele Mihai (in plan indepartat) la Berchtesgaden, 24 noiembrie 19382 iunie 2018

Regele Carol al II-lea, criminalul ce lipseste din asa-zisa lege „antilegionara”

Cum a uitat profesorul repetent de istorie (și chiulangiul Parlamentului) Crin “Căcărău” Antonescu, inițiatorul legii “antilegionare”, de regele criminal și fanfaron Carol al II-lea

Cr(et)in Antonescu este cel care a adus Mafia PeSeDistă la guvernare, adică la furat din banii țării. Și asta pe lângă alte numeroase acțiuni criminale desfășurate de acest Nimeni, în perioada când a fost președintele PNL-ului, cică anticomunist (hăăă, hăăă, hăăă). Tocmai dictatura comunistă, cea mai criminală din istorie, lipsește din legea propusă de Căcărău.

Istoricul George Damian: „Carol al II-lea, cel mai nociv conducător al României. A fost, pe lângă un dictator de tip nazist, şi un criminal în masă.”

„În total, sub regimul lui Carol al II-lea au fost ucise, fără judecată, 292 persoane, dintre care: 48 au fost suprimate cât a fost prim-ministru Armand Călinescu, 242 au fost ucişe în zilele de 21, 22 şi 23 septembrie 1939, ca represalii pentru uciderea primului ministru, iar două au fost ucise în urmă (10 şi 14 octombrie 1939)”, se arată în revista Army Academy.

Uciși fără judecătă și cadavrele lăsate în stradă, în secolul XX (?), din ordinul regelui criminal Carol al II-lea

Legionari asasinati din ordinul regelui Carol al II-lea

În jurnalul său nepublicat, păstrat în biblioteca Academiei Române, acad. g-ral. Radu R. Rosetti, consemna: “Uciderea, fără judecata, a asasinilor lui Călinescu a produs rea impresie, iar lăsarea corpurilor lor pe stradă revoltă lumea și transformă ceea ce se dorea a fi o pildă de pedeapsă, într-un adevarat pelerinaj. Radio-Londra comunică seara ca s-ar mai fi executat în plus în taberele de concentrare înca 76 de gardiști (e caracteristic cum aflăm știrile din țară prin Londra).”

Carol al II-lea este responsabil de asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu și a fruntașilor Mișcării Legionare, gest care a condus la „răzbunarea legionară” din toamna anului 1940

Tot Carol al II-lea este responsabil de asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu şi a fruntaşilor Mişcării Legionare în noaptea Sfântului Andrei a anului 1938.

Regele Mihai a instituit, practic, prin decret regal statul naţional-legionar. Regele Mihai lipsește din legea lui Căcărău.

De asemenea, este cunoscut faptul că Regele Mihai a instituit, practic, prin Decret Regal, statul naţional-legionar, figura sa lipsind de asemenea din Legea “anti-fascistă şi anti-imperialistă”. Reamintim faptul că INST – Academia Română a contrazis concepţia informatorului Securităţii Ciprian Nica, vicepreşedinte al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, prin care Mişcarea Legionară era definită, după ureche, drept “fascistă”.

In poza, de la stanga: Regele Carol al II-lea, Adolf Hitler si Regele Mihai (in plan indepartat) la Berchtesgaden, 24 noiembrie 1938

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu