A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXXVIII)

sâmbătă, noiembrie 28, 2020 9:20
Posted in category Justitie

Referendum 20094 iunie 2018

Parlamentari penali, când se aplică rezultatele Referendumului din 2009?

Cică parlamentarii reprezintă poporul. Să mori de râs, dacă n-ar fi de plâns. Ei bine, poporul reprezentat, chipurile, de parlamentari a votat în 2009 reducerea la maxim 300 a numărului de parlamentari și Parlamentul să fie unicameral. Referendumul, validat de Curtea Constituțională, a fost perfect legal, nicio instanță din România sau de aiurea nu a invalidat rezultatele sale. Nu contează cine a propus așa ceva. Nu contează că ideea a venit de la Ionescu, Popescu sau Băsescu. Nu contează nici măcar funcția celui care a propus așa ceva. Important este un sigurul lucru:

Poporul român prezent la vot s-a pronunțat pentru maxim 300 de parlamentari și Parlament unicameral.

De ce nu se aplică rezultatele sale? Motivele sunt mai multe. În primul rând, dezinformarea presei de căcat din România, pentru care important este dacă țiganul Guță a violat-o pe nu știu ce panaramă, nu neaplicarea unor hotărâri capitale pentru viitorul și prezentul nostru. O presă normală, ce slujește binele public ar fi trebuit să repete zi și noapte despre neaplicarea hotarârii românilor.

În al doilea rând, ar fi forțele politice de orientare neocomunistă, PSD + PNL, cele care, din ură față de Traian Băsescu, se șterg la cur cu votul românilor. Panarame politice PeSeDiste și liberale, am pierdut o oră din viață pentru că am crezut că-n această țară, nenerocită de voi, mânca-v-ar pușcăria, votul meu chiar contează. În afară de Președintele Băsescu și PDL, cei care au amintit uneori (destul de rar, în opinia mea) despre gravitatea neaplicării rezultatelor Referendumului din 2009, restul de jeguri care apar la tembelizor n-au nicio treabă cu subiectul.

Mai cred că activiștii lu’ Pește, cu Roșia Montană, Pungești și altele de acest gen, finanțați de ruși (pe căi ocolite, evident) ar trebui să fi pus măcar un 5% din energie pentru ceva mult mai important pentru noi toți: reducerea hoției și a cheltuielilor publice în România prin aplicarea rezultatelor Referendumului din 2009.

Alo, tanti UE, în Românica nu funcționează nicio democrație, bre. Plus că țiganii fac legea. Ce faci? Parcă fiecare stat membru are niște obligații. Sau în UE nu sunt corigenți sau repetenți? Hai, coană UE, trimite-l pe măscăriciul Ponta în procuratură, să muncească și el pentru a băga la răcoare niște interlopi, ca să-și merite salariul. Altfel, doamnă UE, ești de toată jena, cu țigani în familie ce-și fac de cap și, mai mult, nu respectă nimic din ce-ai hotărât. Fă-le o plăcere ciobanilor din România și trimite-i înapoi în colhozul rusesc, dacă tot le plac hoția și corupția.

3 iunie 2018

Cei care nu ies in strada trebuie sa stie ca, dupa ce este violata justitia, urmeaza ei la rand: vor fi violati de mafioti de-o sa le mearga fulgii. Doar dictaturile nu se instaureaza dintr-o data, ci milimetru cu milimetru, ca la viol. Daca nu luptam, peste cativa ani vom fi in lanturi, sclavi pe plantatia condusa de borfasii rosii.

Justitie_violata

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu