A şaptea dimensiune pe Facebook (XCI)

luni, noiembrie 30, 2020 15:20

Nicolicea8 iunie 2018

Gabriel Liiceanu: „PSD nu este un partid comunist, nici un partid socialist și, cu atât mai puțin, un partid social democrat. PSD este o mafie camuflată în partid a cărei singură „ideologie“ este lăcomia, a cărei pragmatică e furtul și a cărei grijă, pentru dobândirea impunității, e acapararea justiției. Când comunismul s-a prăbușit în celelalte țări din Estul Europei, a pierit balaurul, nu a căzut doar unul dintre capetele lui. La noi, în schimb, balaurul s-a metamorfozat.”

Vrem să lăsăm moştenire o Românie prosperă şi civilizată, o Românie pentru urmaşii noştri, nu pentru baronii, corupţii, mafioţii lor, ai PSD = ciuma roşie = mafia. Ieşi la vot! Votează orice, fără PSD! Arată că-ţi pasă de ţara ta! Arată că te gândeşti ce laşi în urma ta! Votează! Este dreptul tău! Este obligaţia ta morală! Este conştiinţa faptului că exişti şi poţi spune, la urne, mafioţilor din politică “Ajunge!”. Ne-am săturat cât ne-aţi furat!

Andrei Caramitru despre electoratul PSD: „Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic! Votează hoți și ticăloși să le fie primari de prosti ce sunt si atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri! Sunt leneși si prosti! Urasc tinerii și schimbările din jur – atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei! Mergeti la muncă!”

Gabriel Liiceanu: „De la presedintele Iliescu, arhitectul mineriadelor si pana la actualul sef al PSD, trecand prin Guvernele Nastase, Ponta, Dancilă, PSD a facut din Romania, jefuind-o fara scupule, poate cel mai sarman popor din Europa.”

Nicolicea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu