A şaptea dimensiune pe Facebook (XCIV)

duminică, decembrie 6, 2020 8:13
Posted in category Iliescu KGB

Dan Iosif10 iunie 2018

Dan Iosif a fost gorila KGB-istului criminal Ion Iliescu. Nu era absolvent de facultate, precum imbecila mileniului Dancila, si avea o „adevarata familie traditionala”: era necasatorit, dar avea doi copii.

A murit in 2007, intr-un spital din, atentie tovarasi, Rusia, acolo unde l-o fi trimis ciuma rosie.

Desi era un borfas, prin educatie, gesturi si atitudine (l-a amenintat cu bataia pe insusi presedintele Romaniei, Emil Constantinescu la acea vreme) a fost parlamentar si unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai (semi)tiganului criminal Ion Iliescu, acesta din urma decorandu-l (pentru huliganism, probabil) cu Ordinul Serviciul Credincios în rang de Cavaler.

Daca ar exista asa ceva, Dan Iosif este in Iad, in cazanul cu smoala, meditand, sau nu, la actiunile sale criminale, prin care s-a sters la cur cu memoria celor mutilati si ucisi de mineri, cu memoria celor care au suferit teribil de pe urma actiunilor Macelarului de dupa 1989, Ion Ilici Iliescu. (Sursa informatiilor: Wikipedia)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu