Analiştii lu’ Peşte şi mascarada de la tembelizor

joi, noiembrie 12, 2009 18:09
Posted in category Mass-media

Antena 3Privind anumite posturi TV din România ai uneori un sentiment de greaţă, indus de aşa-zişii formatori de opinie. Nu este îndeajuns că pentru multe ţări civilizate suntem o naţie de hoţi şi infractori, mai eşti umilit şi de prostia sau batjocura unora cu creierul spălat de dictatura comunistă ce-ţi torturează memoria şi inteligenţa la televiziunile mogulilor. Doar un exemplu edificator în acest sens, dintre multele posibile.

Bogdan Chirieac afirma recent pe un post de televiziune: “La mitingul din 22 decembrie 1989 a fost ceva aranjat. Au fost atâtea alte mitinguri la care Ceauşescu era adulat.” (citat aproximativ). Ce pare să fi uitat acest trepăduş, aflat acum ceva vreme în centrul unui imens scandal legat de fabuloasa sa avere, este faptul că cizmarul din Scorniceşti era “adulat” de muncitorii, elevii, studenţii aduşi cu arcanul la mitinguri, dar mai ales era “adulat” de frica securiştilor şi a turnătorilor prezenţi peste tot. Dar cu ce se mai ocupă tovarăşul Bogdan Chirieac aflaţi dacă faceţi click pe linkul Rosca-Stanescu-si-Bogdan-Chirieac-santaj-la-seful-ANI.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Analiştii lu’ Peşte şi mascarada de la tembelizor”

 1. România se poate schimba în bine prin educaţie, nu prin alegerea de prostănaci | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 10:40

  […] Analiştii lu’ Peşte şi mascarada de la tembelizor […]

 2. Sondajele mogulilor – un mijloc de manipulare | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 10:44

  […] Analiştii lu’ Peşte şi mascarada de la tembelizor […]

 3. Antenele fostei Securităţi | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 10:47

  […] Analiştii lu’ Peşte şi mascarada de la tembelizor […]

 4. România mogulilor | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 14th, 2016 at 19:16

  […] Analiştii lu’ Peşte şi mascarada de la tembelizor […]

Adauga un comentariu