Anii 2000 în World Wide Web (IV)

sâmbătă, ianuarie 12, 2019 19:08
Posted in category IT

World Wide Web

 • Spargerea canoanelor pe burtă

  La adresa www.team-impact.com veţi putea găsi slujbele religioase “Team Impact”, la care cuvântul Domnului este susţinut cu demonstraţii de forţă. V-a slăbit credinţa sau v-a dispărut de tot? “Team Impact” – preoţii culturişti sunt exact ce vă trebuie! Cum să nu crezi în puterea divină atunci când un bolovan de gheaţă de jumătate de tonă este făcut bucăţi pe burta unui semen de-al tău? Cum să nu cânţi “Ridică-mă la cer” atunci când un pastor de la Team Impact ridică el singur la cer haltera de 200 de kg? Aşteptăm plini de interes slujba religioasă la care tinere păstoriţe de prin Florida să-şi ţină predicile religioase pe role, în costumde de baie.

 • Din nefericire, o mulţime de clădiri se prăbuşesc din când în când. Din fericire, unele prăbuşiri sunt provocate de profesionişti şi transformate într-un spectacol cu o singură reprezentaţie. www.implosionworld.com este un site dedicat pasionaţilor de clădiri distruse prin implozii, fie ele bănci, hoteluri, uzine sau termocentrale. În afară de articole de specialitate, se găsesc fotografii cu viitoare foste clădiri sau înregistrări video ale demolărilor.
 • Dacă sunteţi nefericitul părinte al unei odrasle care îşi petrece cea mai mare parte a timpului navigând neobosită pe Internet şi vă întrebaţi cum o puteţi face să mai pună şi ea mâna pe o carte, suntem bucuroşi să vă spunem că există www.icdlbooks.org. Site-ul este o bibliotecă digitală pentru copii, care îşi propune să pună la dispoziţia vizitatorilor peste 10.000 de titluri de cărţi aparţinând celor mai diverse culturi.
 • Nico Claux. Probabil nu vă spune nimic acest nume. Nu-i nimic, vă spunem noi cine este. Nico Claux este un canibal. Pe bune. Din acest motiv a ţinut un regim sever, timp de 12 ani, într-o închisoare franceză. Nu ştim cu ce a fost hrănit acolo, cert e că, după eliberare, Nico a început să picteze portrete, şi nu orice fel de portrete, ci portrete de criminali în serie pe care îi admiră. La www.sondralondon.com/nico/killer/art.htm găsiţi toate creaţiile canibalului sus-amintit.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Anii 2000 în World Wide Web (IV)”

 1. Câte ceva despre pirateria oline | A șaptea dimensiune says:

  iulie 11th, 2019 at 14:04

  […] Anii 2000 în World Wide Web (IV) […]

Adauga un comentariu