Anii 2000 în World Wide Web (II)

marți, ianuarie 1, 2019 13:57
Posted in category IT

World Wide WebContinuăm serialul început în noiembrie 2018 cu episodul al II-lea. Primul episod se poate citi la link-ul de mai jos.

  • Un inginer britanic, se pare cu mult timp liber la dispoziţie, a prezentat publicului un ceas atât de inteligent încât hotărăşte singur la ce oră să sune dimineaţa. Respectivul orologiu este conectat la Internet, la câteva site-uri care monitorizează traficul auto şi, în funcţie de acesta, alege ora la care să îşi trezească stăpânul pentru a junge cât mai repede la destinaţia presetată, evitând aglomeraţia.
  • Există oameni care se roagă pentru pacea mondială. Există oameni care cântă pentru pacea mondială. Există oameni care suferă pentru pacea mondială. Există oameni care omoară alţi oameni pentru pacea mondială. Spre surprinderea noastră, există oameni care se masturbează (www.masturbateforpeace.com) pentru pacea mondială. Probabil că aceştia din urmă chiar cred că dau o mână de ajutor.
  • Prince, artistul american cât se poate de sex-simbol, a dat în judecată operatorii unui site pentru că au pus, gratis, la dispoziţia vizitatorilor melodii înregistrate din diverse concerte ale artistului. Şi când te gândeşti că, în Românica, ţoapa Ecaterina Andronescu, demolatoarea învăţământului, declara într-un interviu din decembrie 2018 că “plagiatul plagiatul este o problemă minoră a învăţământului din România”. Deh, la mafioţii roşii, hoţi şi ticăloşi de felul lor, furtul intelectual nu reprezintă o problemă. Doar efectele sale sunt dramatice: România este cea mai coruptă, cea mai săracă, cu cea mai proastă infrastructură, cu cea mai proastă reţea sanitară din UE.
  • Posesorilor de câini cu drum prin Japonia le recomandăm să cumpere ultimul răcnet (era în 2002 – n.m.) în materie de invenţii canine, respectiv zgarda-care-traduce-ceea-ce-câinele-latră. Respectivul dispozitiv îşi dă seama dacă patrupedul latră pentru că e nervos sau bucuros, dacă e un lătrat ameninţător sau unul în joacă. Astfel, o consolă aflată la stăpân “vorbeşte” fraze ca “Sunt trist. Am chef să mă joc” sau “Am draci de nu se poate, cred că o să explodez dacă nu găsesc repede un pom”.
  • www.google.com, cel mai folosit motor de căutare pe Internet, nu poate fi accesat din China (comunistă – n.m.), pentru că autorităţile chineze, precaute cu moralul socialist al poporului la fel de chinez, au considerat că, prin intermediul lui, se pot găsi materiale subversive. Noi le propunem să nu se mai chinuie să interzică în fiecare zi câte un site eretic şi capitalist, mai bine taie tot accesul la Internet şi lasă doar nişte teze de-ale lui Mao, câteva cărţi de-ale lui Lenin. A, şi “Revoluţie şi Reformă” a lui Ion Iliescu, ediţia în limba turcă. (Informaţii preluate din colecţia personală a revistei “Academia Caţavencu”)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Anii 2000 în World Wide Web (II)”

  1. Anii 2000 în World Wide Web (III) | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 3rd, 2019 at 19:40

    […] Anii 2000 în World Wide Web (II) […]

Adauga un comentariu