Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate

sâmbătă, iunie 20, 2015 15:49

PSD = coruptie si crimaLa fel ca Securitatea comunista. În România membră UE și NATO! Și cei care au rude în străinătate ce pățesc? Sunt concediați? Sunt arestați?

Am fost sunat azi, 20 iunie 2015, de un angajat al Inspectoratului Județean de Poliție și întrebat dacă am rude în străinătate. “Se face o verificare a acestor informații. Apăreți în baza noastră de date.”

Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate, adică este începutul unei noi poliții politice. În loc să fie lăsați polițiștii să-și facă treaba pentru care sunt plătiți din bani publici, adică rezolvarea dosarelor infractorilor, ei sunt puși să verifice cine are rude în străinătate. De ce? Diaspora nu a votat Mafia PSD-istă și trebuie să platească cei din tară. Ce vor păți cei care au rude în străinătate? Se va reinstaura frica? Îți va fi frică să vorbești? Pentru jegurile care regretă comunismul, am o întrebare: apărători de criminali bolșevici, vă mai aduceți aminte (sau ați citit) ce pățeau românii care aveau rude în străinătate înainte de 1989? Erau concediați, nu puteau avansa pe scară ierarhică, erau urmăriți de Securitate, adică trăiau un adevărat cosmar. Voi, jigodii care plângeți dupa comunism și ati votat Mafia PSD-istă, vreți ca acest coșmar să se întoarcă?

Robia bolșevică în câteva imagini

Recent, am descoperit un material intitulat Trista copilărie sub comunism (https://www.clubullibertatii.ro/trista-copilarie-sub-comunism-i/). Vă recomand să-l citiți. De acolo, am luat imaginile de mai jos. Ele arată ce am trăit cu toții în acea perioadă: sclavie în cel mai adânc înțeles. Erai sclavul nomenclaturii comuniste, cea care, pentru “binele poporului”, te putea trimite în cea mai neagră variantă a existenței tale.

Se stătea la coadă ore întregi la produse alimentare de bază
Comunism

La cozi se infiltrau securistii si turnatorii, pentru a-i descoperi pe „dusmanii poporului”. Dupa 1989, s-au infiltrat in PSD, in principal.
Comunism

Erai obligat, la locul de munca, sa participi la defilari si spectacole omagiale, puse in scena de zbirii bolsevici
Comunism

Putini aveau masini, asa incat se circula ca in imaginea de mai jos.
Comunism

O lume cenusie, o lume de sclavi, umbre ale umanitatii
Comunism

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate”

 1. Ce mai fura si distruge PeSeDeu’ in Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 15:49

  […] Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate […]

 2. De ce PeSeDismul trebuie eliminat rapid din Romania | A șaptea dimensiune says:

  iulie 7th, 2015 at 10:29

  […] Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate […]

 3. Inegalabilul Florin Piersic il desfiinteaza pe infractorul Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 14th, 2015 at 13:58

  […] Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate […]

 4. De ce mafia PSD-ista se teme de legionari, dar nu se teme de comunisti | A șaptea dimensiune says:

  august 2nd, 2015 at 14:17

  […] Regimul mafiot Ponta_PSD te intreaba daca ai rude in strainatate […]

Adauga un comentariu