De ce PeSeDismul trebuie eliminat rapid din Romania

marți, iulie 7, 2015 10:25

PSD = grup infractional organizatMafia PSD-istă atacă învățământul românesc

Sau ce a mai rămas bun din el. Asta după ce, în anii când au fost la guvernare, au distrus educația din România. Mafia trăiește și se hrănește dintr-un sistem corupt. PeSeDismul, provenit din comunism, are în corupție un aliat, nu un dușman. Cei care au și azi limba înfiptă în fundul lui Ceașcă, dictatorul care a înfometat și izolat România, trebuie să știe că din cauza sistemului stalinist cu care a guvernat România familia Ceaușescu, prin spălărea creierelor unei populații îndobitocite și ținute în întuneric, avem la guvernare o Mafie care are în spate votul nostalgicilor comuniști, a copiilor și nepoților educați de bolșevici, adică tocmai segmentul asupra căruia s-a exercitat “educația socialistă multilateral dezvoltată”. Cea mai cruntă dovadă de idioțenie este să apreciezi un dictator ateu, dar să te declari creștin (hăăă, hăăăăă, hăăăăăăă) sau să apreciezi “marile realizări ale socialismului” dar să votezi PSD-ul, adică tocmai pe cei care, prin jaf, au distrus tot în România (hăăă, hăăăăă, hăăăăăăă). Băi, jigodii ce apreciați bolșevismul criminal, chiar nu realizați ce grad înalt de idioțenie și prostie aveți? Chiar nu realizați că actuala societate, pe care o voi o considerați cu multe păcate, a fost instaurată tot de comuniști? Chiar nu realizați că tot un comunist, KGB-istul criminal Ilici Iliescu, v-a ucis tătucul, pe cizmarul “imaculat” Ceașcă? Vă indignați că nu știu ce secretar de stat și-a adus verișoara în minister, dar uitați că tătucul vostru cizmar a adus tot Scorniceștiul în Comitetul Central și s-a înconjurat de cei mai tembeli români, precum acel Emil Bobu? Chiar nu realizati că Ceașcă s-a menținut la putere cu ajutor rusesc și a fost dat jos tot de ruși, după ce Gorbaciov (un rus iubit de lumea liberă și singurul conducător al rusilor care a făcut ceva bun pentru oamenii Europei) l-a sfătuit prietenește să plece, iar daca n-a mers cu vorba bună … Dar să revenim la mafia PSD-istă cea de toate zilele, din ultimul sfert de secol.

Fiica infractorului PSD-ist Duicu prinsă, la Bacalaureat 2015, primind prin telefon rezolvarea subiectelor

Doar nu era să învețe. Se știe că PSD-iștii, când aud de școală, le vine să tragă cu mitraliera. Este încă o dovadă că baronul PSD-ist Duicu nu a pățit nimic după ce a furat din banii țării. Asta cu arestul la domiciliu, control judiciar și alte asemenea blândețuri sunt zero pentru mafia PSD-istă. Ia să fi primit mafiotul Duicu un glonț în ceafă, pentru distrugerea, prin corupție, a României, mai încerca “deșteapta” lui fiică să fraudeze Bacalaureatul? Mai încerca mama, soție de infractor, să-i dicteze subiectele la telefon? Cred că PSD-iștii se distrează teribil când aud de lege. O posibilă discuție între mamă și fiică referitor la Bcalaureat. “Mama, știi că elevii nu au voie cu telefonul în sala de examan, la Bacalaureat?” “Hăăă, hăăă, hăăă, draga mamii, asta-i pentru prostime, pentru fraieri. Avem, noi, față de fraieri? Lasă, nu-ți bate tu capul cu asemenea tâmpenii, a aranjat mama totul, poți intra cu telefonul la examen, dar avem și Mafioți, pardon PSD-iști în comisia de organizare a Bacalaureatului, iar mama o să-ți dicteze rezolvările la telefon. Auzi la ea, legea spune … hăăăăă, hăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăă.” Mai mult, un polițist și un procuror (plătiți din bani publici să ne apere de mafioți) au fost agresați de soția mafiotului Duicu și de fiica acestuia. Parcă soția lui Al Capone era mai pașnică. (Citiți întreaga poveste horror cu Mafia PSD-istă în acțiune)

Ce pățești dacă refuzi să cedezi în fața Mafiei PSD-iste

Un profesor german a plecat din România fiind amenințat de Mafia PSD-istă. Mai exact, acesta a refuzat să încalce legea și să-i motiveze ilegal absențele fiului unui deputat PSD-ist. Interesant este că deputatul PSD-ist provine din PDL, adică au trecut la PSD, începând cu 2012, cei mai “cinstiți” PDL-isți (hăăăăă, hăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăă). Doar așa ne spun, seară de seară, Latrina 3 și Ghiță_TV. (Mafia PSD-istă în Timișoara și în toată țara)

Citește și articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “De ce PeSeDismul trebuie eliminat rapid din Romania”

  1. PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 17th, 2016 at 20:48

    […] De ce PeSeDismul trebuie eliminat rapid din Romania […]

  2. Romania, 2007 – 2013: s-au furat 4 miliarde de euro, bani europeni | A șaptea dimensiune says:

    februarie 6th, 2016 at 21:10

    […] De ce PeSeDismul trebuie eliminat rapid din Romania […]

Adauga un comentariu