România lui Dan Voiculescu: o ţară ţiganizată şi manelizată

luni, iulie 23, 2012 17:48
Posted in category PeNaLii

Dan VoiculescuFacem parte dintr-o naţie cu valori morale clare ca noaptea. Suntem comparabili cu indienii din America, cei cărora europenii ‘şmecheri’ le ofereau nişte mărgele, apoi îi împuşcau liniştiţi pe la spate. Ciobanul mioritic ce votează pentru un kil de mălai cu cel ce oferă recompense seamănă izbitor cu indianul de mai sus.

Priveam la mitingurile USL şi vedeam aceleaşi feţe de ţigani, cumpăraţi cu 30 de lei, aceleaşi feţe de beţivani fără noroc în viaţă, cei care înjurându-l toată ziua pe Băsescu şi pierzând nopţile la Antena 3 si România TV au uitat, probabil, noţiunea de muncă, cea care, vorba lui Voltaire, alungă sărăcia, plictisul şi viciul.

Am mai văzut la mitingurile USL tot soiul de ţoape, nesatisfăcute sexual, care-şi imaginează că ‘Jos Băsescu’ sună ca o adiere de penis tânăr, de care nu au parte în viaţa particulară. Turme formate din indivizi cu creierele spălate care, în lipsă de preocupări mai serioase, îşi imaginează că acei bani oferiţi de uselişti îi vor face fericiţi în ignoranţa şi prostia lor.

Ei bine, dragi tovarăşi şi ‘preteni’, trezirea va fi dureroasă. Nu sunteţi pentru USL decât o marfă la umbra căreia se pregătesc marile tunuri financiare prin care baronii roşii, mai noi sau mai vechi, vor amaneta România. O Românie în care veţi fi la fel de săraci, îmbogaţindu-i însă pe cei din nomenclatura USeListă.

România este, probabil, singura ţară de pe Terra unde un chiulangiu de top ajunge preşedintele ţării. O nulitate la facultatea de istorie (altfel ar fi prins un post mai bun în acele vremuri, nu ultimul cătun al patriei) ajunge să facă parte din viaţa noastră. Am ajuns să nu mă uit deloc la jurnalele de ştiri de frică să nu-i zăresc chipul desfigurat de ură şi schizofrenie al celui descris anterior.

Un individ născut din gunoiul anilor ’90 din secolul trecut, un demagog ordinar ce are tot atâtea legături cu liberalismul precum are ciobanul Gheorghe cu normele europene. Să fie această ţară atât de blestemată încât viitorul, ce putea fi unul de prosperitate, civilizaţie, demnitate etc., să fie compromis de un neica-nimeni, o paiaţă promovată de tembeliziunile mogulilor?

Votându-l pe acest individ de la periferia speciei, unii români confirmă cât de puţin greşesc occidentalii atunci când ne etichetează ‘ţigani’. Doar ţiganii apreciază borfaşii, chiulangii şi nulităţile. Mămăligari fără viitor, trăind într-o minciună totală, sperând că vor obţine fără muncă şi sacrificii salarii măreţe, românii ţiganizaţi au găsit în USL tătucul care, vorba unor reclame USeListe de pe aici, le vor da înapoi banii luaţi de ‘tiranul’ Băsescu.

Să nu le fi spus nimeni acestor indivizi că, de fapt, acei bani proveneau din deficitul imens creat de liberali, din ce pompau în ţară ‘căpşunarii’ ce lucrau în Occidentul ‘decadent’? Să nu le fi spus nimeni celor care vor să destabilizeze România că este criză, iar muncitorii germani, de exemplu, au acceptat să lucreze şi pe un salariu înjumătăţit? Să nu fi auzit ciobanii şi ţiganii din România că un popor este puternic dacă înfruntă cu bărbăţie soarta potrivnică? Întrebări retorice şi inutile. Ura promovată de Antena 3 este dincolo de orice întrebare. Mulţumim pentru tot, Dan Voiculescu. Banii lui Ceaşcă erau, de fapt, ai tăi, după cum şi România ţiganizată la greu de Antene este tot a ta. Nu contează că ţi-ai turnat rudele la Securitate: ai găsit un popor docil care-ţi înţelege dorinţele. Mai ales dacă ele sunt trâmbiţate de Mircea Badea, Ciutacu etc. România este a ta, Dan Voiculescu. O Românie fără vocaţie, o Românie în care călăii şi victimele se îmbrăţisează cu drag. O Românie manelizată şi tembelizată de trustul Intact, o Românie în care totul se cumpără: judecători, ziarişti, oameni politici. Mulţumim Dan Voiculescu. Ceaşcă a ştiut la cine lasă banii. În timp ce poporul stătea la cozi imense, în frig şi în întuneric, banii economisiţi aşteptau viitorul măreţ al României voiculesciene.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu