Cum „luptau”, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza

vineri, februarie 11, 2011 17:52

PSD, ciuma rosieLa orice oră din zi şi din noapte, pesedeii prezenţi la tembeliziunile mogulilor sugerează ‘boborului’ asistat social care mai crede în ei, în pauzele dintre două pahare de vodcă, incompetenţa şi neputinţa actualilor guvernanţi în lupta cu criza. Dar cum luptau tovarăşii lui Ponta cu criza în 2009, atunci când erau la guvernare?

O imagine sugestivă găsim într-un articol din „Academia Caţavencu” (nr.29/2009) în care pesonajul principal este Daniel George Costache, finul pesedistului Şerban Nicolae, fost senator PSD şi secretar de stat la Interne în 2009. Costache era în 2009 directorul Institutului de Cercetări în Transporturi (Incertrans). Acesta încasa aproape 10.000 de euro lunar de la institut, deşi încasările institutului se subţiau pe zi ce trece. Mai mult, Costache a dat afară specialiştii şi şi-a angajat propriile pile. În aceste condiţii, un grup de salariaţi ai Incertrans a depus în mai 2009 o petiţie la Ministerul Transporturilor. La Minister s-a format o comisie care să verifice sesizarea. Membrii comisiei s-au prezentat la institut în vederea începerii controlului, cu mandate, cu tot ce trebuie. Aici au dat, însă, piept cu directorul Costache, care a refuzat controlul, spunând că nu recunoaşte autoritatea Ministerului Transportului, cu toate că 68% dintre acţiunile Incertrans erau deţinute de Minister.

Acelaşi Costache îşi angaja pilele într-o veselie, deşi institutul se confrunta cu mari dificultăţi financiare. În acelaşi timp, însă, şase ingineri (specialişti) ai Incertrans şi-au dat demisia forţaţi de împrejurări, adică de ameninţările primite de la director după semnarea petiţiei către Ministerul Transporturilor. În locul lor, Costache a angajat-o pe soţia lui Şerban Nicolae, naşa sa, plus nişte cologi de la echipa de rugby. Au urmat alte demisii ale unor membri din Consiliul de Administraţie.

Petre Neacşa, unul dintre demisionari, precizează la motivele demisiei: „În şedinţa CA din data de 11.06.2009 am fost agresat fizic şi verbal de domnul Costache Daniel”. Mai mulţi angajaţi ai institutului s-au plâns de-a lungul timpului că au fost înjuraţi şi terorizaţi de Costache, ba unii chiar bătuţi de acesta, fără însă a depune o plângere oficială în aceste sens, de frică să nu fie concediaţi. Acelaşi ‘specialist’ al PSD-ului a fost suspendat de Federaţia Română de Rugby de la şefia Clubului de Rugby Griviţa, pentru „proferarea de expresii cu caracter jignitor, injurios sau calomnios”. Aceştia sunt ‘specialiştii’ cu care mascăriciul Ponta vrea să guverneze România.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cum „luptau”, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza”

 1. Stilul mafiot în care s-au refăcut proprietăţile în România | A șaptea dimensiune says:

  martie 18th, 2016 at 22:04

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

 2. Tunurile imobiliare ale fratilor Negoita, adevarati mafioti PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 9:22

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

 3. Justiţia, cea mai mare problemă a României | A șaptea dimensiune says:

  martie 19th, 2016 at 13:01

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

 4. Pentru pesedişti, România este doar ţara unde ei pot fura fără probleme | A șaptea dimensiune says:

  iunie 22nd, 2016 at 21:45

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

 5. Cum au făcut pesediştii, din România, raiul infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  iunie 26th, 2016 at 12:42

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

 6. România, țara cu fondurile agricole UE blocate | A șaptea dimensiune says:

  iunie 26th, 2016 at 17:24

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

 7. Cum a devalizat caracatiţa pesedistă băncile din România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 7th, 2016 at 21:23

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

 8. Pesediştii, bogaţii care au nevoie de voturile săracilor (cu duhul) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 8th, 2016 at 22:06

  […] Cum ‘luptau’, în 2009, neocomuniştii din PSD cu criza […]

Adauga un comentariu