Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic

joi, iulie 24, 2014 18:44

Vadim TudorNebunul circar Vadim Tudor și-a anunțat intenția de a candida iarăși la alegerile prezidențiale din România

Pupincuristul „Savantei” și-a anunțat intenția de a candida iarăși la Președinția României. Se pare că și în 2014 circul și propaganda bolșevică sunt asigurate. Înainte de a ne mira cum de există mitomanul Ponta, ar trebui să ne întrebăm cum un paranoic bolșevic a ținut 25 de ani prima pagină a multor publicații, cu circul și scandalul său zilnic. Ar mai trebui să ne întrebăm ce fel de stat de drept este această Republică Securistică România din moment ce acest personaj hidos nu a pățit nimic, deși a încălcat grav legile statului român. Nu a plătit amenzile primite în 25 de ani și ne dă lecții de morală. Acest rahat ceaușist ar fi trebuit linșat în 1989 pentru răul imens făcut românilor, prin sprijinirea unui regim dictatorial, ce a izolat și înfometat acest popor. Nu numai că nu a pățit nimic, dar apare zilnic la tembeliziunile securistului penal Dan “Felix” Voiculescu pentru a-și da cu părerea despre totul soiul de subiecte, de la chiloții Oanei Zăvoranu și până la amantele regelui Ludovic al XV-lea. Schizofrenia Sa, Vadim Corneliu Tudor, nu va spune însă niciodată cum îi aducea fetițe minore lui Eugen Barbu, adică pedofilie și proxenetism în toată regula. Doar legile dictaturii comuniste erau pentru fraieri, nu pentru nomenclatura comunistă, din care făcea parte și acest paranoic. Iată cum relatează un ofițer de Securitate (care nu avea niciun interes să mintă) relația dintre Eugen Barbu și VC Tudor, legat de minorele aduse lui Eugen Barbu pentru câteva minute de plăcere (restul la link-ul anterior).

20.06.1987, la ora 9.31

„Maestrul” discuta cu Vadim la telefon. „Maestrul” ii cere lui Vadim sa dea telefon la Ani pentru a-i aranja o intalnire (amoroasa) cu aceasta. Vadim asteapta ca Ani sa-l sune pentru a perfecta o eventuala intalnire intre ea si „Maestru”. (Filele 15-16). Misterioasa copila este Anisoara Burlan, in varsta de 15 ani.

Cu limba adanc infipta in fundul Dictatorului

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic”

 1. De ce foștii nomenclaturiști comuniști au nesimțirea să ne dea lecții de democrație? says:

  septembrie 14th, 2014 at 17:53

  […] Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic […]

 2. De ce nostalgicii comunismului ar trebui împușcați says:

  octombrie 25th, 2014 at 20:15

  […] Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic […]

 3. Cum ne vor nostalgicii comunismului în pușcărie | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 21st, 2015 at 18:07

  […] Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic […]

 4. Pupincuristul Elenei Ceausescu in drum spre Iad | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 16th, 2015 at 17:47

  […] Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic […]

 5. China comunista, lagar de exterminare pentru unii din cetatenii ei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2016 at 20:39

  […] Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic […]

Adauga un comentariu