Despre beizadelele mafioţilor din PSD: astăzi, fiul PSD-istului Mocanu de la Iaşi

marți, august 23, 2022 13:16

Odrasle PSDIaşiul avea doi parlamentari chei în 2004. Cât se poate de chelioşi, de fapt. Unul dintre ei a abdicat şi a ajuns ministrul lumpenilor şi cretinilor. Noi ne referim la celălalt. E tot pesedist şi-l cheamă Vasile Mocanu. Marea calitate a acestuia, pe lângă chelia proeminentă, e că are un fiu, pe numele lui Iulian Adrian Mocanu.

Principala calitate a acestui fiu este că avea la începutul anilor 2000 o firmă privată, Printco, de tipărituri, etichete şi alte asemenea. Ştiţi vorba aia: se lipeşte ca marca de scrisoare şi ca eticheta Printco de bani publici.

Un pas timid a fost făcut la începutul anului 2004, în plină (plină pentru buzunarele mafioţilor din ciuma roşie, evident) guvernare PSD, când Printco a făcut operă culturală pe banii noştri, mai precis ai Ministerului Culturii, care a finanţat un calendar artistic tipărit, v-aţi prins, la firma mocanului junior.

Pe la mijlocul anului 2004, în tot plină guvernare PSD, slujită credincios de tăticu’ parlamentar, Printco a recidivat la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Est, de la care a păpat o finanţare de 100.000 de dolari, prin contractul DRNE 90, cu eticheta lipită frumos de teancul de bancnote „dezvoltarea capacităţii de imprimare în scopul fabricaţiei de etichete”.

Şi uite-aşa, în timp ce România acelor ani făcea foamea, la un salariu mediu lunar de 200 de dolari, beizadelele PSD-iştilor se îmbogăţeau din contracte cu statul. E vorba de statul român de la începutul anilor 2000, ajuns, ca şi astăzi, la şliţul baronilor PSD-işti. (Preluat şi adaptat din „Academia Caţavencu”, nr. 670/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu