File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 27)

duminică, martie 10, 2024 19:54

PSD = ciuma roşie, o boală tratabilă prin educaţieCa-n orice ţară bananieră ce se respectă, în România generalii şi-au tras vile la greu din bani publici, că doar de-aia plătim taxe şi impozite.

În guvernarea criminală a tandemului Iliescu „KGB” – Adrian „Puşcărilă” Năstase, un model putinist de dictatură, în care România a fost parcelată între baronii PSD-işti, din perioada 2001-2004, cei care-şi trăgeau vile la greu erau membrii nomenclaturii PSD-iste, pe fondul secretomaniei şi lipsei oricărei transparenţe privind cheltuirea banului public.

În acea perioadă, modelul criminalului Putin era implementat la sânge: erai de partea PSD, puteai fura, puteai să te îmbogăţeşti din corupţie. Erai împotriva baronilor PSD, ziarist fiind, erai ucis, ameninţat, târât prin tribunale, şantajat sau cumpărat.

În acest peisaj horror, de Columbie în care Escobar făcea legea şi legile, revista „Academia Caţavencu” (din ianuarie 2005), din a cărei colecţie extrag informaţia de mai jos, povestea aşa:

Banii STS s-au teleportat în vilele generalilor

Telecomunicaţiile speciale şi-au făcut cuibare de lux în străzile Lainici şi Ion Nona Otescu, din Bucureşti. În Lainici, la numărul 28, s-a cuibărit colonelul Ion Tudosie, adjunctul economic al directorului (din 2004-2005, n.m.) Tudor Tănase. Tudosie este finul generalului Dumitru Iliescu, fostul şef al SPP şi fost consilier prezidenţial, are funcţie de general şi rang de subsecretar de stat.

A fost judecat de Procuratura militară în 1997, de toartă cu Tudor Tănase, pentru exploatarea la sânge a maşinilor, personalului şi logisticii STS, în scopuri personale.

Vila lui Tudosie este estimată la 300.000 de euro (la valoarea din 2004, iar pe atunci această sumă însemna mult bănet, într-o Românie unde salariul mediu era undeva pe la 200 de dolari –n.m.) şi este reportată pe numele soacră-sii, Ecaterina Bădilaş, pensionară fără chiloţi şi sutien din Tulcea.

Vila din Ion Nona Otescu nr. 27, evaluată la 200.000 de euro (tot la valoarea din 2004 – n.m.), este a generalului Alexandru Grumaz, adjunct al directorului Tănase. Cu banii şmenuiţi de la Centrul de pregătire al STS, de la Cristian-Braşov, Grumaz ne-a mai ars în gât o vilă la Buşteni, în strada 30 Decembrie nr. 26.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu