Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (CXXXV)

sâmbătă, iunie 8, 2024 17:56
Posted in category Mass-media

Dan MihalacheCriminalii din PSD+PNL = MAFIA au introdus – în urmă cu 2 ani, cred – regula: la şcoală, n-are voie profesorul să întrebe elevii unde lucrează părinţii.

De ce? Păi, cum să-l pui pe copilul de asistat social în situaţia de a povesti că părinţii săi nu au niciun job legal, deşi sunt buni de muncă?! Cum să nu protejezi regimentele de votanţi PSD, majoritatea fără şcoală, fără o meserie la bază, trăind din firimiturile aruncate de mafioţii locali, din PSD şi PNL, ce domină primăriiile patriei?!

Cum cum să-l întrebi pe copilul de ţigan ce profesie au părinţii, din moment ce aceştia sunt pe la cerşit, mititica sau membri prin clanurile interlope.

Cum să înveţe un copil la şcoală, să urmeze exemplul părinţilor poate, din moment ce guvernul criminal PSD+PNL vine cu astfel de aberaţii?!

Când eram elev, părinţii mei erau: tata, muncitor la CFR (întreţinere), mama, agricultoare. Eram, cum se spunea în comunism, dintr-o „familie sănătoasă”. Ei bine, când eram întrebat la şcoală ce sunt părinţii, după ce spuneam unde lucrează părinţii, adăugam că-mi doresc să termin o şcoală (liceu, facultate) şi pentru că părinţii mei nu au avut această şansă (tata era orfan de mamă, iar mama a terminat puţine clase, în anii ’50 fiind foarte greu financiar pentru o familie de ţărani).

Îmi imaginez totuşi ce simte un copil de medic, profesor etc., care s-ar putea mândri cu profesia părinţilor, din moment ce criminalii din PSD+PNL introduc reguli aberante la şcoală.

Regimul Iohannis, un regim criminal, a demolat ce mai era de demolat în învăţământul românesc, pe lângă faptul că a distrus total Justiţia, distrugere începută de criminalul Dragnea.

Dacă ăştia câştigă şi în 2024 alegerile, o să ajungem o naţie de analfabeţi şi pupincurişti, minţiţi zilnic de televiziunile mafioţilor, ucişi pe şosele de drogaţii de la volan, cu criminali, violatori şi hoţi liberi pe meleagurile patriei.

Dacii liberi şi alţi bufoni, foştii comunişti şi securişti vor pune cruce visului nostru din 1989. Poate ar fi momentul unei Revoluţie. O Revoluţie a celor cu şcoală, job, cultură şi coloană vertebrală.

7 lecţii simple

Viaţa nu aşteaptă pe nimeni. Trăieşte!

Ai grijă de tine!

Luptă pentru visul tău; dacă n-o faci, cineva te va angaja şi vei lupta pentru visul lui.

Lucrează în linişte! Oamenii din jurul tău au o pasiune deosebită pentru a distruge lucrurile.

Stăpâneşte-ţi emoţiile! Nu uita: o minte calmă depăşeşte orice situaţie.

Dacă ai întâlnit un om mai bun decât tine, nu-l urî, învaţă de la el.

Fă pace cu tine. Atât.

Autor: Claudiu Neamţu

În orice tip de societate, procentul celor care citesc şi al proştilor este cam acelaşi. Dacă tot vin unii cu cititul din comunism.

Durata unei căsnicii este invers proporţională cu durata petrecerii de la nuntă. (Legile lui Murphy)

Oare ştiu ceauşiştii, 90% dintre ei mari ortodocşi, că dictatorul Ceauşescu a demolat biserici, unele monumente istorice?!

Cu un fotbal acaparat de patroni puşcăriaşi şi mafioţi, Naţionala României va fi ciuca bătăilor la Campionatul European.

Guvernul PSD-PNL condus de Ciolacu (şi năşit de Iohannis) este cel mai corupt guvern din UE, conform analizei din Le Monde.

Omul educat aduce argumente în sprijinul părerii sale. Bruta analfabetă apelează la jigniri pentru a convinge.

Poate că Stalin nu ar fi ocupat Estul Europei dacă prietenul său, dementul criminal Hitler, n-ar fi atacat Uniunea Sovietică.

Criminala Şoşoacă atacă NATO, ne vrea iar sclavii ruşilor, iar autorităţile, adică PSD+PNL = MAFIA, n-o acuză de trădare de ţară!

Oamenii apelează la soluţii raţionale numai după ce toate celelalte soluţii au fost epuizate.

Truisme. E bine să laşi băutura, însă este rău să uiţi unde ai lăsat-o. Există o lume mai bună, dar este foarte scumpă.

Statul eşuat, ratat şi medieval România: Duminica Orbului e de vină că avem votanţi nişte târâtoare care ling tălpile baronilor.

În Românika, vorbele deocheate înseamnă vulgaritate, dar corupţia, hoţia, analfabetismul, minciuna însaemnă normalitate.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu