File din trecutul plin de corupţie şi jafuri al PSD = ciuma roşie (episodul 26)

sâmbătă, noiembrie 18, 2023 16:34

PSDPSD-iştii, urmaşii Partidului Comunist Român, grup terorist finanţat de Moscova, care a susţinut dezmembrarea României, prin Pactul Ribbentrop – Molotov, din 1939, adică ruşii ne-au furat, în 1940, Basarabia, nordul Bucovinei şi Ţinutul Herţa, ei bine, tovarăşii din PSD nu s-au aprit niciodată din a fura această ţară, după decembrie 1989.

În cele de mai jos, încă un exemplu de jaf PSD-ist, de pe la începutul anilor 2005, atunci când geto-dacii era liberi să fure în România, nefiind constrânşi de UE să se oprească din furat şi să mai construiască şi ei ceva în această ţară, o autostradă, un spital şi ce mai trebuie unei ţări care se vrea europeană, civilizată şi prosperă.

De ce va intra Suceava în Cartea Recordurilor

În Suceava a existat o înţelegere mafiotă între PRM şi PSD, care a funcţionat brici până la alegerile generale din 2004. Gavril Mârza a ajuns pentru a treia oară preşedintele Consiliului Judeţean, cu sprijinul PRM, a declarat în cursul anului 2003 Vasile Andronache, liderul local al României Mari.

Consiliul Judeţean a fost de acord să-i vândă lui Mârza 1.800 de metri pătraţi de teren din patrimoniul public, cu fabuloasa sumă de 1 euro. Fără votul peremiştilor, această tranzacţie, care va intra categoric în Cartea Recordurilor, n-ar fi putut avea loc niciodată.

La scurtă vreme, Mârza a vândut firmei Metro terenul pe care să-şi facă magazinul, din sudul municipiului Suceava, cu 1 milion de euro. („Academia Caţavencu”, nr. 683/2005)

Aşa au furat PSD-iştii în România. Spitale, autostrăzi cine să facă? Aceşti hoţi şi tâlhari din grupul infracţional organizat cu acronimul PSD?!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu