În Guvernarea Tăriceanu, nişte DVD-uri au ajuns să coste 48 de miliarde de lei vechi

luni, mai 17, 2010 16:40
Posted in category PeNaLii

TariceanuCum să fie bine într-o ţară unde nu există lege, ci numai fărădelege? România a avut ghinionul să fie guvernată de o grupare liberalo-bolşevică, cu apucături de invadatori slavi. Probabil şi dacă ar fi fost ocupată, invadatorii nu şi-ar fi permis să demoleze economic această ţară, aşa cum au făcut-o liberalii turnătorului la Securitatea comunistă Mircea Ionescu Quintus, preşedinte de onoare al PNL.

Tone de cerneală au curs în povestirile despre ilegalităţile PNL-ştilor, iar Antonescu ne dă lecţii de democraţie la tembelizor. Numai sloganul PeNsiiLe mărite face toată amarăciunea de a suporta consecinţele unor măsuri catastrofale economic. Chiar liberalii roşii nu s-au întrebat cum va plăti această ţară pensiile mărite la 6 milioane de oameni, în condiţiile în care în România nu se muncea mai mult, nu au aparut firme imense, cu zeci de mii de angajaţi, din banii cărora să se platească pensiile mărite? Cel mai plauzibil scenariu a fost acela cu durutul în cot. Pur şi simplu, i-a durut în cot ce va fi dupa ei. Într-o ţară de becali, ce contează dacă azi spui că-i albă, mâine vei spune că-i neagră. Mai vin şi neocomuniştii din PSD cu reducerea evaziunii fiscale. Dar cine produce evaziunea? Electoratul pesedist, mare amator de chilipiruri, sărac (cu duhul) precum Ilici Iliescu, dar cinstit precum Bombonel (Adrian Nastase).

Recent, într-un orăşel de pe aici, o ţaţă din piaţă, cu simpatii pesediste, înjura de zor guvernul. La un moment dat, apare un tip liberal, după vorbă după port. O întreabă pe femeie dacă mai are ţigări fără timbru. Respectiva se uită odată la stânga, la icoana micului Pontilescu, apoi la dreapta pentru a arunca un scuipat în direcţia ‘genocidului Boc”, deschide o geantă şi-i oferă obiectul evaziunii fiscale. Ăştia sunt, tovarăşe Ponta, marii patrihoţi pesedişti, doar nu ne imaginăm că tiganul Vanghelie a fost ales de deştept şi frumos ce era, mânca-l-ar mama Omida, prin cartierul Ferentari. Dacă autorităţile ar confisca averile pesediştilor dobândite ilegal, România nu ar avea nevoie de bani pentru pensii şi salariile bugetarilor în următorii ani.

Dar să revenim la liberali. Aceşti lupi puşi paznici la banii publici au comis-o inclusiv la cultură. La Ministerul Culturii, căci despre el este vorba, Adrian Iorgulescu, ministrul liberal al Culturii, şi-a zis să îmbunătăţească imaginea României, nu respectând legea, pedepsindu-i pe infractori, răsplătindu-i pe cei talentaţi şi harnici, nu, pur şi simplu oferind CD-uri, DVD-uri şi albume de artă occidentalilor, care în acest fel nu vor mai vedea ţiganii din România furând în ţările lor de baştină. În 2 ani consecutivi, 2005 şi 2006, această distracţie liberală ne-a costat 4,8 milioane RON. Mai mult, nu s-a făcut nici o licitaţie pentru achiziţiile făcute, chiar dacă legea prevedea obligativitatea licităţiei. “Academia Caţavencu” (nr.4/2009), de unde am preluat informaţiile, mai scrie că şi după 1 Decembrie, la Guvern se recepţionau materiale ‘întârziate’ (ce clauze contractuale, doar suntem în România), materiale care au fost aruncate prin depozite. Şi acum cireaşa de pe tort: una din firmele responsabile cu jecmănirea banilor publici era fosta firma a ministrului Iorgulescu, din care acesta s-a retras atunci când a fost numit ministru. Dar cât înseamnă 4,8 milioane RON? ‘Doar’ 4.000 de salarii de 1200 RON, salariul peste mediu în învăţământ. Ar fi acoperit reducerea de 25%, pe o lună, a jumatate din numărul angajaţilor din învăţământ (aproximativ). Dar cui să-i cerem bani? Credeţi că pe parlamentarii liberali, care urmăresc filme erotice în Parlament, atunci când se discută Legea pensiilor, îi doare undeva de salariile bugetarilor? Hai să fim serioşi, pe ei nu acest popor îi interesează, ci ciolanul puterii.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “În Guvernarea Tăriceanu, nişte DVD-uri au ajuns să coste 48 de miliarde de lei vechi”

 1. Ce legi strâmbe au mai intoxicat România în guvernarea Tariceanu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 9th, 2015 at 21:12

  […] In Guvernarea Tariceanu, niste DVD-uri au ajuns sa coste 48 de miliarde lei vechi […]

 2. Guvernarea Năstase – un model de stat mafiot, în care demnitarii au făcut ce-a vrut muşchiul lor | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 13:06

  […] In Guvernarea Tariceanu, niste DVD-uri au ajuns sa coste 48 de miliarde lei vechi […]

 3. Cum au luat teapa 5000 de romani de la Ion Tiriac | A șaptea dimensiune says:

  martie 13th, 2016 at 13:27

  […] In Guvernarea Tariceanu, niste DVD-uri au ajuns sa coste 48 de miliarde lei vechi […]

 4. Cum sug mogulii de la stat, deşi-l înjură în fiecare zi | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 24th, 2016 at 16:56

  […] In Guvernarea Tariceanu, niste DVD-uri au ajuns sa coste 48 de miliarde lei vechi […]

 5. România, ţara în care poliţiştii cer bani de la o „javră ordinară” | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 29th, 2018 at 13:50

  […] In Guvernarea Tariceanu, niste DVD-uri au ajuns sa coste 48 de miliarde lei vechi […]

Adauga un comentariu