Neocomuniştii din PSD şi fondurile europene

miercuri, iulie 1, 2009 9:46

PSD, mafie, saracie, Evul MediuPolitrucii din PSD (mulţi foşti bolşevici notorii sau foşti securişti) nu scapă nici o ocazie pentru a dovedi că România este o imensă mahala, în care contează doar să ai gura mare. Deşi au miniştrii în guvernul României care ar trebui să pună în mişcare mecanismele atragerii fondurilor europene, “specialiştii” pesedişti sunt tari doar la televizor, atunci când se ceartă cu cine le mai iese în cale. Proiectele nu apar din senin, iar prin România nu a mai rămas nimic de vânzare. Pentru cei care au uitat, trebuie amintit că Petrom-ul (cea mai profitabilă mare firmă din România) a fost vândută pe un preţ de nimic de guvernul Năstase, la fel ca şi Combinatul Siderurgic Sidex Galaţi.

Valoarea actualilor politicieni trebuie probată în atragerea de fonduri europene, pentru a ridica România din zona gri a Europei. Pesediştii însă nu au treabă cu aşa ceva, doar nu iese nici o şpagă la proiectele astea. Atâta vreme cât au ţinut România în stadiul de republică bananieră, lor le-a mers bine, dovada fiind averile imense dobândite de pesedişti.

Update

După ce a făcut guverne din umbră, viziune pe educaţie, pe agricultură, program de guvernare şi tot felul de alte forme paralele care să le creeze impresia falsă că ar conduce ceva în Romånia, Uniunea Social Liberală (USL) dă încă o dată dovadă de agendă ascunsă, la fel ca în bunele vremuri cånd Năstase era stăpånul Romåniei. În noul document cu care se laudă USL ca alternativă la proiectul lui Băsescu de modificare a Constituţiei, se regăseşte lipsa unei menţiuni extrem de importante. Şi anume cea a prevederii confiscării extinse a averilor survenite în urma unor fapte de corupţie. Adică a abuzului de putere, al traficului de influenţă şi nu în ultimul rånd al şpăgilor din care s-au îmbogăţit mulţi aleşi ai neamului. Astfel, PSD a depus, marţi, la Parlament, un proiect de lege prin care propune confiscarea extinsă a averilor provenite din diferite infracţiuni grave, dar din listă lipsesc tocmai aceste infracţiuni conexe corupţiei.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Neocomuniştii din PSD şi fondurile europene”

  1. Consiliul Superior al Magistraturii, companie de turism de lux pentru membri si angajati | A șaptea dimensiune says:

    martie 8th, 2016 at 21:26

    […] Neocomuniştii din PSD şi fondurile europene […]

  2. Cum s-a sters la fund Florin Călinescu cu legea din Romania | A șaptea dimensiune says:

    martie 9th, 2016 at 16:49

    […] Neocomuniştii din PSD şi fondurile europene […]

Adauga un comentariu