KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti

marți, martie 24, 2015 22:00

Klaus IohannisCredeați că scăpati de mafioții din PSD dacă l-ați votat pe Iohannis? Nici vorbă de așa ceva. În opinia acestui USLamist, membru al grupului Grivco, girat de mafiotul securist Dan “Felix” Voiculescu, în prezent la pușcărie, nu este exclusă o alianță între PNL și PSD pentru a guverna România. Nu contează că o duzină de PSD-iști importanți sunt deja după gratii. Nu contează că PSD-ul a distrus România, că este urmașul FSN-ului ce a adus minerii și al PDSR-ului care a pus la pământ totul, prin jaf și corupție.

Klaus Iohannis: „Se poate gândi o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi”

Întrebat dacă mai vede posibilă o colaborare între liberali şi social-democraţi după ruperea USL, Klaus Iohannis a răspuns: „În practică s-a văzut că lucrurile pot fi aduse la un numitor comun. USL s-a rupt, dar asta nu înseamnă că trebuie să ştergem tot cu buretele. A funcţionat, chiar şi la guvernare. În opoziţie a funcţionat excelent, dar chiar şi la guvernare a funcţionat bine un an jumate. Nu se va reveni în alianţă, fiindcă alianţa a fost USL, ea a fost denunţată. Asta nu înseamnă că nu se poate gândi o coaliţie de guvernare între liberali şi social-democraţi. Nu acum, într-o altă etapă, când se va ivi. Nu pot fi excluse astfel de scenarii şi, în măsura în care liderii acestei coaliţii vor colabora foarte bine, se pot obţine rezultate”, notează Mediafax.

Sursa (citeste mai mult)

Victor Ponta, Klaus Iohannis

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti”

 1. Programul Presedintelui Romaniei Klaus Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  iulie 24th, 2015 at 15:25

  […] KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti […]

 2. Iohannis si Ponta se sterg la fund cu istoria si suferintele romanilor | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 5th, 2015 at 12:19

  […] KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti […]

 3. USLamistul Iohannis transforma Romania in gubernie ruseasca | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2018 at 16:34

  […] KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti […]

Adauga un comentariu