Şi preşedintele României este sus-pus greşelii

miercuri, septembrie 16, 2009 11:14
Posted in category Istorie

Traian BasescuAdresându-se Parlamentului în 15 septembrie 2009, Traian Băsescu afirmă la un moment dat: “Trebuie încercate metode de a face imagine pozitivă României, inclusiv în interiorul ţării. Sunt şi din cei care apar la televizor şi afirmă că nu le place România. S-au săturat de România, dar continuă să rămână aici.” (citat aproximativ).

Dar, domnule preşedinte, ne place România. Are forme de relief dintre cele mai diverse, plus o cultură deloc minoră. Iar limba română este, vorba poetului, o comoară.

Nu ne plac anumiţi români sau anumite situaţii din România. Nu ne plac cei care fură în România, nu ne plac demnitarii corupţi, nu ne plac gunoaiele, nu ne plac analfabeţii, gen Becali, nu ne plac şmecherii care s-au îmbogăţit fără muncă,nu ne plac politicienii care trăiesc din bani publici şi nu fac nimic, nu ne plac alte foarte multe persoane şi situaţii.

Dacă numai aceştia reprezintă România, este ceva de plâns. Din păcate pentru Traian Băsescu, mai există o Românie. Este România celor inteligenţi, harnici, întreprinzători, a celor care îi ţin în spate, de exemplu, şi pe ţiganii vizitaţi tot mai des de preşedintele României. Iar aceştia oameni, poate minoritari într-o ţară de foşti colhoznici şi manelişti, nu merită să fie trimişi în altă parte (în Congo?).

Cum crede preşedintele că se poate face imagine pozitivă? Printr-o justiţie de cacao ce lasă infractorii liberi, prin ilegaltăţi ale demnitarilor, prin dispreţ faţă de cei supuşi abuzurilor de către tot soiul de trepăduşi? Înainte de a privi nu ştiu ce tradiţie care ne dă pe spate, noi, românii, privim la actele de corupţie ale lui Adrian Năstase şi vedem că nu se întâmplă nimic, vedem că agramatul Becali îşi face singur dreptate şi nu păţeşte nimic, vedem în continuare numiri în funcţii pe criterii politice, şi nu este corect, plus multe altele ce ne fac să nu iubim o anumită Românie. România impostorilor şi a lichelelor care au furat şi fură această ţară bucată cu bucată.

Dacă aceasta este singura Românie pe care o cunoaşte Traian Băsescu, atunci vom încerca să creem noi o altă Românie fără alde Becali, Vadim Tudor, Hrebenciuc, Năstase etc. Numai că, în această nouă Românie, preşedintele nu se va mai numi Băsescu Traian.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Şi preşedintele României este sus-pus greşelii”

  1. Pupincuriştii cizmarului din Scorniceşti continuă să distrugă această ţară | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 11th, 2016 at 17:17

    […] Şi preşedintele României este sus-pus greşelii […]

  2. Pentru unii, un preşedinte bun este un preşedinte mort | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 11th, 2016 at 18:11

    […] Şi preşedintele României este sus-pus greşelii […]

Adauga un comentariu