Televiziuni care ţiganizează România: antenele securistului Voiculescu

duminică, iulie 12, 2009 10:09
Posted in category Mass-media

Dan Felix VoiculescuUneori televiziunea este un rău necesar. Alteori este numai un rău. Cu siguranţă, antenele securistului Voiculescu reprezintă Răul. La revelionul 2009, Antena 1 a prezentat un program cu manelişti. Asta deşi, în vara anului 2008, România era prezentată la Campionatul european de fotbal din Austria şi Elveţia prin imagini cu indivizi coloraţi cu multe lanţuri şi ghiuluri, iar această prezentare a stârnit proteste îndreptăţite. Dar ce-i doare pe ziariştii lu’ peşte de la antenele securistului Voiculescu de imaginea României.

Acum câteva zile am nimerit întâmplător la o emisiune de ştiri Antena 1. Ce subiect credeţi că era prezentat? Lipsa banilor de salarii, lipsa investiţiilor, români care au descoperit ceva important, elevi sau studenţi eminenţi? Nţţ. Subiectul era următorul: Adi Copilu’ Minune nu va mai cânta, ci se va ocupa numai de politică. În primul rând, nu ştiam că ce face Copilu’ se numeşte muzică. Cred mai degrabă că maneliştii sunt cei care stâlcesc limba română şi promovează un gunoi de “aoleu, viaţa mea!”. Mai ştiu că nu-şi plătesc impozitul pe venit, aşa cum ţiganii pe care-i promovează şi din rândurile cărora provin nu plătesc mai nimic statului român, fiind toleraţi şi întreţinuţi de un popor prea blând cu ei, faţă de italieni, de exemplu. În al doilea rând, ce-mi foloseşte mie, cetăţean obişnuit, asemenea informaţie: este educativă, este amuzantă? De ce trebuie să ştiu ce face Copilu’? În anii ’90 era la modă sloganul: “Iar minţiţi poporul, cu televizorul”. Pentru securistul Voiculescu şi iobagii lui în ale minciunii şi dezinformării, sloganul corect ar fi: “Îndobitociţi poporul, cu televizorul”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Televiziuni care ţiganizează România: antenele securistului Voiculescu”

 1. Securistul Felix şi “urmaşii” Romei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 14:58

  […] Televiziuni de cacao: antenele securistului Voiculescu […]

 2. Bufonul securistului | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 7:39

  […] Televiziuni de cacao: antenele securistului Voiculescu […]

 3. Pentru posturile tv ale securistului Dan Voiculescu, România = familia Băsescu | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 13:11

  […] Televiziuni de cacao: antenele securistului Voiculescu […]

 4. “Specialiştii” Securităţii comuniste n-au şomat deloc după 1989 | A șaptea dimensiune says:

  iulie 20th, 2015 at 13:16

  […] Televiziuni de cacao: antenele securistului Voiculescu […]

 5. Televiziuni care tiganizeaza Romania: antenele securistului Voiculescu - Nationalisti.ro says:

  februarie 22nd, 2016 at 20:58

  […] Acum câteva zile am nimerit întâmplător la o emisiune de ştiri Antena 1. Ce subiect credeţi că era prezentat? Lipsa banilor de salarii, lipsa investiţiilor, români care au descoperit ceva important, elevi sau studenţi eminenţi? Nţţ. Subiectul era următorul: Adi Copilu’ Minune nu va mai cânta, ci se va ocupa numai de politică. În primul rând, nu ştiam că ce face Copilu’ se numeşte muzică. Cred mai degrabă că maneliştii sunt cei care stâlcesc limba română şi promovează un gunoi de “aoleu, viaţa mea!”. Mai ştiu că nu-şi plătesc impozitul pe venit, aşa cum ţiganii pe care-i promovează şi din rândurile cărora provin nu plătesc mai nimic statului român, fiind toleraţi şi întreţinuţi de un popor prea blând cu ei, faţă de italieni, de exemplu. În al doilea rând, ce-mi foloseşte mie, cetăţean obişnuit, asemenea informaţie: este educativă, este amuzantă? De ce trebuie să ştiu ce face Copilu’? În anii ’90 era la modă sloganul: “Iar minţiţi poporul, cu televizorul”. Pentru securistul Voiculescu şi iobagii lui în ale minciunii şi dezinformării, sloganul corect ar fi: “Îndobitociţi poporul, cu televizorul”. (sursa: asapteadimensiune) […]

Adauga un comentariu