6 aplicaţii ce folosesc AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) pentru organizarea sarcinilor de lucru

luni, octombrie 30, 2023 8:51
Posted in category IT

Notion AI

Uneori, având mai multe sarcini de lucru de efectuat, nu prea ştii cu care să începi, cât timp trebuie acordat fiecărei activităţi în parte, care sunt sarcinile de lucru prioritare etc. Cu alte cuvinte, cum inspirat spunea cineva, de multe ori, organizarea este totul.

Ei bine, dragii mei cititori, odată cu explozia AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială), avem un ajutor de nădejde în programarea şi organizarea sarcinilor de lucru, fie ele individuale sau în echipă. Iată mai jos 6 aplicaţii AI care pot de un real folos în munca noastră.

1. Taskade

Taskade AI oferă o gamă variată de opţiuni, dintre care merită amintite: rescrie un text, face un rezumat al documentelor, planifică, organizează, traduce un text în altă limbă, oferă sugestii de proiecte, răspunde la întrebări, poate scrie postări pe blog etc. Cu această aplicaţie poţi colabora cu membrii echipei din care faci parte în timp real.

Aplicaţia Taskade AI este în două variante, gratuită şi plătită, fiind compatibilă cu sistemele de operare iOS, Android, Windows, Linux şi MacOS.

2. Notion AI

Aplicaţia Notion AI oferă diverse instrumente pentru gestionarea sarcinilor de lucru, incluisv şabloane şi filtre, plus crearea unor liste de notiţe ce cuprind activităţile cu caracter prioritar. Similar cu Taskade AI, Notion AI posedă abilităţi legate de inteligenţa artificială, abilităţi specifice platformelor AI.

3. BeforeSunset AI

BeforeSunset cuprinde o listă de activități bazată pe inteligența artificială, fiind și o aplicație de planificare zilnică, ce poate fi folosită pentru a crea un program de lucru personalizat. Aplicaţia poate sincroniza activităţile din listă cu cele din calendar. Odată ce creaţi sarcini de lucru noi, asistentul AI din cadrul aplicaţiei poate împărți sarcinile în subsarcini.

BeforeSunset AI oferă şi o opţiune de urmărire a timpului necesar unei sarcini de lucru, cu recomandări de pauze astfel încât eficienţa muncii să fie maximă. Funcția Analytics de la BeforeSunset vă oferă o perspectivă clară asupra modului în care îți petreci timpul și poate ajusta programul tău de lucru.

4. Trevor AI

Timpul și concentrarea sunt piloni cei mai importanţi ai unei activităţi eficiente. Instrumentele bazate pe inteligență artificială, cum ar fi Trevor AI, programează sarcinile de lucru pe zile, în blocuri de lucru. Mai exact, se grupează zilele în blocuri de timp, iar fiecarui bloc îi sunt asociate sarcini de lucru sau grupuri de sarcini conexe.

După ce vă creaţi un cont pe Trevor AI, adăugați sarcinile de lucru la lista de sarcini, apoi lăsați Trevor AI să prezică timpul estimat pentru fiecare sarcină. Trageți și plasați sarcinile în calendar pentru o prezentare generală a programului de lucru.

Trevor AI poate oferi un plan de acțiune care descompune fiecare sarcină în subsarcini. De asemenea, învață din obiceiurile tale de programare pentru a oferi sugestii mai bune și pentru a face predicții mai precise. Trevor AI este disponibil ca aplicație web pentru platformele mobile și desktop.

5. Taskheat

Dacă preferaţi o aplicaţie mai vizuală, adică bazată pe diagrame şi alte imagini, Taskheat ar trebui să fie alegerea. Taskheat AI are o interfață intuitivă, care vă permite să rearanjați cu ușurință sarcinile, să le etichetați și să adăugați date limită. În plus, are un asistent AI care poate genera subsarcini. Taskheat oferă o perioadă gratuită de 14 zile și o singură achiziție pentru dispozitivele macOS și iOS.

6. TimeHero

TimeHero este un instrument care planifică automat sarcinile, în funcție de prioritate și disponibilitate. După ce ați adăugat calendarul, enumerați toate sarcinile pe care doriți să le îndepliniți în ziua, săptămână sau lună supusă planificării. TimeHero ia în considerare evenimentele programate în calendar, pentru a vă planifica sarcinile. TimeHero este disponibil pentru sistemele de operare macOS și Windows, putând fi folosit gratuit 7 zile, după care trebuie aleasă o variantă ce trebuie plătită a aplicaţiei.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu