A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCCXXI)

miercuri, martie 27, 2024 19:34
Posted in category Mass-media

Atac terorist MoscovaSorin Ioniţă: „La Moscova, unde poliţia saltă femei pe stradă în 5 minute dacă scriu pe o hârtie “Opriţi războiul”, nişte băieţi cu puştile au intrat la un concert cu mii de persoane pe proprietatea unuia din cei mai mari oligarhi ruşi din construcţii (mega-contracte cu statul), au împuşcat cât le-a trebuit, apoi au plecat liniştiţi.

Cu acelaşi Renault Clio (!) cu care veniseră, în care i-au şi prins ăştia după o zi pe toţi grămadă, cu pistoale şi paşapoarte la ei, şi cu aceleaşi şepci pe cap cu care apăreau pe camere la atentat. În cursul reţinerii, unuia i-a fost tăiată o ureche. Tadjikistanul a dat un comunicat confuz din care reiese cumva că n-ar şti cine sunt oamenii ăştia. Ca şi la lovitura de stat a lui Prigojin şi alte momente de cumpănă, Vladimir Putin s-a făcut nevăzut.

Acuma nici nu ştii ce ar fi mai grav pentru Rusia lui Putin: să fii conspiraţionist şi să vezi aici o înscenare a FSB, cum se bănuieşte că au făcut acum 25 de ani la exploziile din blocuri? Sau să nu fii conspiraţionist şi să admiţi că chestiile astea se pot întâmpla pe bune, fără nici o regie.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu