A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXCVII)

duminică, noiembrie 20, 2022 6:53

PSD a eliberat infractori10 aprilie 2022

“Realizărili” trio-ului Iohannis, Orban, Cîţu din ultimii 2 ani (2019 – 2021):

Dosarul 10 August închis.

Legile puşcăriaşului Liviu Dragnea în vigoare.

Secţia Specială vânează în continuare procurori incomozi (pentru mafioţi).

Votul în două tururi la alegerile locale neadoptat.

Votul electronic pentru românii din Diaspora şi nu numai neadoptat.

DNA-ul blocat.

Colaborarea SRI – DNA pentru aducerea mafioţilor din politică şi nu numai în faţa legii nu există (a rămas aşa cum a hotărât gaşca criminală a borfaşului Liviu Dragnea)

Etc., etc., etc.

Ruşine, Iohannis! Ruşine, PNL!

Da, am stat la coadă să-l votez pe acest USLamist de nimic, pe acest mutulică, prieten al mafioţilor, Klaus Iohannis. E adevărat, doar în turul al II-lea, din lipsă de alternative.

PNL-ul este un PSD ceva mai curăţel, dar tot un PSD rămâne, în cuget, muget şi simţiri.

Dacă majoritatea dintre români n-ar forma o turmă uşor de minţit şi manipulat, USR a fi trebuit să aibă la ultimele alegeri minim 70% dintre voturi.

Nu USR a condus România în ultimii 30 de ani, perioadă în care s-a furat tot în aceasta ţară. Evident, “boborul” român, care-şi merită soarta, votează PSD şi PNL, apoi se plânge ca proasta-n târg de nivelul de trai, de creşterea preţurilor, de emigrare masivă etc.

Băi populime, când dai mereu cu capul în acelaşi loc şi vezi că nu se face gaură în perete, schimbi locul sau schimbi metoda. Iar USR reprezintă alternativa la PSD + PNL = MAFIA.

8 aprilie 2022

Ruşii nu sunt un popor, ci un trib pornit să jefuiască, să ucidă, să violeze, să aducă suferinţă şi moarte pe oriunde trec.

Fetita violata de orcii criminalului Putin in Ucraina

3 aprilie 2022

Rușii au omorât toți bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani în timp ce se retrăgeau din Bucha, spune jurnalistul ucrainean Dmytro Komarov, potrivit Obozrevatel. Primarul orașului Bucha a spus că au murit bărbați, inclusiv un băiat de 14 ani, dar și femei de toate vârstele, potrivit AFP. (hotnews.ro)

Genocid in Ucraina comis de rusi

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu