A şaptea dimensiune pe Facebook (LXIII)

luni, octombrie 5, 2020 9:25

PSD3 aprilie 2018

Ciuma rosie a transformat Romania intr-o tara in care politicienii hoti si corupti nu vor sa dea socoteala nimanui pentru averile imense acumulate prin furt.

Ciuma rosie a transformat Romania intr-o republica bananiera, unde 1% au averi de milioane de euro, iar ceilalti salarii si pensii de mizerie.

Ciuma rosie, pe stil nou, este creatia KGB-stului criminal Ion Iliescu, ucigasul copiilor din decembrie 1989 si al studentilor din iunie 1990.

Ciuma rosie trebuie eliminata prin orice mijloc.

Tocmai pentru ca ne iubim tara, ne iubim copiii, iubim familia si pe cei dragi, trebuie sa avem curajul de a merge pana la capat in lupta cu acesti banditi care distrug totul, fura totul, izoleaza Romania, ne fac sclavi in propria tara.

Romania nu e numai tara tiganilor, asistatilor sociali si altor gunoaie care si-au vandut votul in schimbul unei galeti rosii, ci este mai ales tara celor care muncesc, celor care creeaza, celor buni, inteligenti, onesti, harnici, frumosi si nobili. Romania trebuie sa fie in primul rand a lor, deoarece pe munca lor se ridica aceasta tara.

4 aprilie 2018

Cum aflam cat rau face Romaniei Ciuma rosie? Este simplu, nu trebuie decât să comparăm PIB-ul pe cap de locuitor din România cu cel al oricărei alte țări europene în care Justiția funcționează. Diferența obținută reprezintă exact prețul pe care îl plătim fiecare dintre noi pentru că suntem prea comozi și dezinteresați ca să luăm apărarea DNA-ului, care nu și-a făcut decât datoria, ajutata de SRI, cum este si normal (si FBI-ul ajuta la prinderea coruptilor in SUA). Iar la un moment dat, vom fi noi cei sacrificați și nu vom avea pe nimeni care să ne protejeze.

Mafiotul Dragnea trebuie sa plece din toate functiile detinute in statul roman! Mafiotul Dragnea trebuie sa ajunga la puscarie la cat a furat in Romania! Mafiotul Dragnea este capul caracatitei rosii care ne ucide in spitale cu viermi, pe sosele insuficiente, ne aduce saracia si ne obliga sa emigram. Din toate aceste motive si din multe altele, suntem indreptatiti sa-l eliminam pe mafiotul Dragnea si intreaga lui organizatie terorista prin orice mijloace. Nimeni nu o va face in locul nostru!

Liviu Dragnea

3 aprilie 2018

Emil Constantinescu despre penalul V.V. Ponta: “Dumneavoastră, domnule prim-ministru, ați menționat de mai multe ori că ați fost un foarte tânăr participant activ, în 1990, la fenomenul Piața Universității.” (Hăăăă, hăăăăăăă, hăăăăăăă) Era o minciună a lui Puie Monta, fraiere.

Tot Emil Constantinescu despre USL (Uniunea Sovietico-Liberală) ce voia să scoată România din UE și s-o ducă spre CSI-ul rusesc barbar, înapoiat și bețivan: „Impingerea acestei crize spre ruperea aliantei U.S.L. va avea consecinte extrem de grave, implicand schimbari in cascada de persoane la toate nivelurile: ministri, secretari de stat, sefi de agentii guvernamentale si judetene, ceea ce, stim bine, va bloca administrarea treburilor statului si activitatea economica, cu consecinte in inrautatirea conditiilor de viata ale cetatenilor.” (Hăăăă, hăăăă, hăăăăă)

Și tot Emil Constantinescu despre corigentul Tăriceanu și retardatul V.V. Ponta: „Domnule presedinte al Senatului, domnule prim ministru, ca oameni cu educatie inalta stiti prea bine ca atunci cand o orchestra executa” bla, bla, bla. (Hăăă, hăăăa, hăăăă) Și ce educație înaltă au, coane Fănică, de-au fost corigenți la liceu și emană prostie cum respiră. Și ar mai fi alte limbi catifelate pe care „democratul” Emil Constantinescu le trage mafioților din PSD.

Emil Constantinescu a tolerat și a amplificat, din ignoranță, prostie sau naivitate, România șpăgară inventată de Ilici Iliescu.

Emil Constantinescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu