Ce naşte din comunism, mafiot PeSeDist se numeşte (IV)

vineri, iulie 27, 2018 11:37

PSDSăracii chiriaşi bogaţi din casele naţionalizate (sau cum i-au furat foştii comunişti, după 1989, pe cei închişi, bătuţi, deportaţi, umiliţi tot de ei, înainte de 1989), partea a IV-a

Una şi mai groasă! Cazul Hodoş

Cazul Hodoş a făcut deja înconjurul presei, Parlamentului şi instituţiilor însărcinate cu legea în România. Pentru că nu s-a rezolvat nimic, s-a purces şi la turul Europei, cazul mergând la Strasbourg. Pe data de 12 mai 2000, familia Hodoş a fost anunţată că dosarul ei a fost acceptat de Curtea Europeană a Drepturilor Omului, intrând în stare de judecată. În sfârşit, după 10 ani de procese. Ura! Dar despre ce e vorba?

Aceeaşi poveste PeDeSeRistă (= PeSeDistă): oameni ai lui Iliescu, bine înfipţi în structurile de putere de după 1990, care au vrut şi au obţinut. Vasile Secăreş, căci despre el e vorba, fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu, director la Eximbank, rector la SNSPA, fosta academie “Ştefan Gheorghiu” (academia de cadre a Partidului Comunist Român – n.m.), membru fondator al grupului “Un viitor pentru România” (grup care l-a sprijinit pe KGB-istul criminal Ion Iliescu – n.m.), autor al unei încercări de infiltrare în PNL, în cârca ApR-ului la ultimele alegeri (cele din 2000 – n.m.), a vrut casa familiei Hodoş şi a obţinut-o. Cum?

Mică istorie: Gheorghe Hodoş era, după război, inginer la Societatea Gazelectra. Nu boier, nu potentat, nu rege. Inginer. A cumpărat teren în Primăverii şi a construit o casă. Fiind om al muncii cu o casă poziţionată greşit, în 1950 comuniştii i-a naţionalizat casa. Abuziv.

În mai 1990, familia (soţia, fiul şi nora) pornesc proces pentru recuperarea casei. În aprilie 1990, în imobil se mutase deja Secăreş, cu chirie. Vor urma 10 ani de procese şi de zig-zag-uri ale justiţiei.

  1. 1991: un proces câştigat cu ICRAL NORD, la Judecătoria Sector 5. 1992: Procuratura declanşează recurs extraordinar şi în 1993 Curtea Supremă de Justiţie retrimite cazul spre judecare la Judecătoria Sector 5.
  2. 1994: iar câştigă procesul familia Hodoş la Judecătoria Sector 5. 1995: Procurorul general declară recurs în anulare, iar Curtea Supremă de Justiţie e de acord.
  3. 1999: proces câştigat la Judecătoria Sector 1. 2000: Secăreş declară recurs la Tribunalul Bucureşti Secţia 1 Civilă. 2001: cazul se rejudecă la Judecătoria Sector 1. Povestea continuă (era luna mai 2001 – n.m.).

Ce lucruri au rămas nespuse? Păi, că Ion Iliescu este iarăşi preşedintele României, că soţia domnului Hodoş, Elena Hodoş, care în 1946 a muncit la ridicarea casei, a murit în 1999 de inimă rea la unul dintre nesfârşitele termene de judecată şi că în 1995 Secăreş a cumpărat casa, deşi nu avea voie, aceasta fiind revendicată. (“Academia Caţavencu”, nr. 494/2001)

Aceasta este “justiţia” după care plânge ciuma roşie în anul 2018. Şi pe care e pe cale s-o reinstaureze cu sprijinul unui Parlament plin de penali şi borfaşi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu