Cele mai bune 11 extensii Chrome din 2023, în viziunea Google

luni, decembrie 25, 2023 18:28
Posted in category IT

Extensii ChromeDacă foloseşti browser-ul Google Chrome, poţi adăuga oarece extensii Chrome-ului, extensii care te pot ajuta în anumite activităţi. Iată mai jos 11 astfel de extensii, cele mai bune din 2023, în viziunea celor de la Google.

1. Scribe foloseşte AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) pentru a genera automat ghiduri şi a documenta anumite procese din fluxul de lucru.

2. DeepL Translate traduce instantaneu pagini web în diferite limbi.

3. QuillBot se foloseşte pentru a compune e-mail-uri şi a răspunde uşor şi rapid la e-mail-urile primite.

4. Sider afișează o bară laterală în Chrome care oferă acces rapid la instrumente AI populare, cum ar fi ChatGPT, Claude și Bard, fără a deschide o filă nouă.

5. Teal vă permite să marcați anunţurile despre locurile de muncă de pe anumite site-uri cu anunţuri, astfel încât să puteți urmări toate cererile de locuri de muncă.

6. Transkriptor transformă automat partea audio (vorbitul) în text. Înţelege peste 100 de limbi diferite.

7. Bonjourr menține pagina de pornire a Chrome curată și simplă, fără elemente vizuale care să vă distragă atenția.

8. Speechify este o extensie text-to-speech care citește articole, e-mailuri și PDF-uri cu voci naturale. Puteți alege chiar și o voce a unei celebrităţi pentru citirea textului.

9. Equalizer oferă instrumente de control pentru a vă ajuta să îmbunătățiți calitatea audio a muzicii sau a altor sunete care provin de pe un site web.

10. Coupert scanează pe web coduri promoționale și vă ajută să le utilizați automat atunci când cumpărați ceva de la un magazin online.

11. Boxel 3D este un joc bazat pe extensii care te provoacă să sari de la o cutie la alta.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu