De ce există atât de multa propagandă împotriva democraţiei occidentale pe Facebook

duminică, ianuarie 21, 2024 13:14
Posted in category Mass-media

Aplauze, ambasada RusieiDe ce există atât de multă propagandă anti-UE, anti-NATO, anti-occidentală, în general, pe Facebook, reţea de socializare americană?

Dacă lăsăm la o parte conturile false, trolii plătiţi de dictatura criminalului de război Putin, cel mai mare criminal al planetei, după moartea criminalului suprem al Terrei, Stalin, ei bine, explicaţia este, după părerea mea, aceea că foştii securişti criminali, beneficiari de pensii speciale, foştii comunişti (Partidul Comunist Român a avut peste 3 milioane de membri cu creierul zombificat de învăţăturile comuniste criminale) la fel de criminali au astăzi conturi pe Facebook, brand american.

La toţi cei amintiţi mai sus, se adaugă leprele tinere cu creierul în hibernare, uşor de manipulat, care cred toate minciunile spuse de aşa-zişii bătrânei inocenţi ce în tinereţe rupeau mâini, picioare şi capete prin beciurile Securităţii.

O altă cauză este apatia profesorilor de istorie din România, unii mari patrihoţi, care fac un adevărat tămbălău când vine vorba despre minciunile inventate de bolşevici legate de Istoria Românilor, dar nu suflă un cuvânt despre genocidul comunist. Nu suflă un cuvânt pe la orele de curs, acolo unde copiii şi tinerii României ar trebui să afle despre crimele cumuniştilor, perioada dictaturii comuniste fiind prevăzută în programa şcolară la obiectul Istorie.

Aş mai aminti doar un singur lucru, că nu vreau să mă întind. La televiziunile mafioţilor (Prima TV, Antena 1 etc.), dar şi la cele din cadrul trustului PRO, s-au dat la greu, după 1989, filme produse în comunism, care făceau, şi fac, o adevărată apologia acelui regim criminal. În aceste condiţii, devine clar că regimentele de manelişti şi ţiganizaţi, de care e plină România, chiar cred că la colhoz ţăranii vorbeau limba română literară, erau curaţi, civilizaţi şi trăiau într-un adevărat paradis, pe când adevărul e exact altul (e pe invers).

Dacă în Germania, un apropiat al lui Hitler ar fi devenit cancelar după 1945 (cum s-a întâmplat cu KGB-istul criminal Ion Iliescu în România), iar la posturile TV din Germania post-Hitler s-ar fi difuzat, mereu şi mereu, filme din perioada nazistă, democraţia şi libertatea în Germania era comparabilă cu aşa-zisa democraţie şi aşa-zisa libertate din România de astăzi.

O ţară se schimbă în bine cu oameni noi, cu alte mentalităţi, nu cu cei care au adus ciuma roşie în România, ne-au deportat străbunii şi ne-au vândut Imperiului Răului, care astăzi ucide copii inocenţi în Ucraina.

Ştiţi ce răsare dacă plantezi nostalgii comuniste într-o ţară care, teoretic, s-a despărţit de comunism? Răsare o mafie care va fura şi va călca în picioare totul.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu